allah kaza bela vermesin beyaz bizim arabada bambaşka duruyor ama tavsiyem emniyet kemerlerini arkadan dolandırmayın takin ne olur ne olmaz
amin Allah hepimizi korusun hepimize kaza bela vermesin. aynen serkan bey beyaz bambaşka duruyor hele biraz oynama yapacağım arabayla o zaman daha felaket duracak emniyet kemerini arkadan bağladım çünkü genellikle kısa mesafe gidip geliyorum normalde takmam lazım ama işte türk usulü yapıyoruz üşengeçizde biraz :RpS_laugh: sağolun muhsin bey hepimize kazasız belasız sürüşler..
türk usulu ama alışkanlık haline gelmesi lazım arabaya binidigimde ilk emniyet kemerimi takıyorum sonra aracı calıştırıyorum benimki tik haline geldi artık araba üstünde oyniyacaksanız bir iki örnek göstereyim bu araç kayserideydi ve cokta tatlı duruyor
o alışkanlığı benim edinmem lazım hemde biran önce bakalım yarından itibaren deneme başlarım başarabilecekmiyim acaba :RpS_laugh: bu arabayı bende nette dolanırken gördüm çok tatlı duruyo araba benim istediğimde bu şekil bişey olucak nasipse en kısa sürede başlayacağım yada uygun fiyatlı bir i30 bulursam i30 almayı düşünüyorum. ama arabama binince satmaktan vazgeçiyorum
http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=25213.0 burdan bakabilirsiniz kayseri'deki aracın fotoğraflarına
daha önceden aracın sahi,bi (yasin) İ20türkiye.com sitesine yazıyordu arabayı ordan biliyorum zaten cok eski fotolar yanılmıyorsam arac kayseride hyundai bayisinde calışan yasin adlı arkadaşa aitti ama aracın son durumu hakkında bilgim yok
aynen son durum hakkında hiç bir bilgi yok. tam benim istediğim gibi yapmış arabayı dediğim gibi i30 almazsam ki %85 almayacağım 10 15 gün içinde arabayı yapmaya başlayacağım.
dostum kemerleri sal plastık tak oralara zamanla kemerler gergin durdugundan motorları geri çekmiyor kemerlerin bilgin olsun bı arkadaşın olmuştu
emniyet kemerleri dediğin gibi olmamış hatalıyım. gerek yok hocam artık takıyorum ya plastiğe felan gerek yok.