arkadaşlar aracımın ilk günden beri olan fotolarını derledim bakalım beğenecekmisiniz galeriden çıktığı ilk saatler daha plakamız yok ilk temizlik öylesine I love my hyundai yazısı ve rüzgarlıklar takıldıktan sonra vee artık app'liyiz logolarımız kaplandıktan sonra
teşekkürler sisleri ve cam filmini en yakın zamanda taktırcam zaten yaza doğruda çelik jant almayı planlıyorum kısmetse
maşallah her özel anınıda çekmişsiniz aileden bir insan gibi aracınız çok seviyosunuz ve bakıyosunuz bu çok belli görünüşünden güle güle kullan
arabam benim için önemlidir ya biz ona bakıcazki oda bize bakıcak piyasada benim getzim kadar temiz bi getz yoktur daha 9000 km de
Maşallah çok güzel duruyor yalnız plaka çerçevesindeki siyahlıkları silerseniz app çok daha güzel durur bi de logo içi kırmızılıklar için ne alıp yaptınız.
@sarıaccent reklamcılardan kırmızı folyo al az bi parça pek maliyetli bişey değil zaten logo şeklinde falçatayla kes en fazla 10 dakikalık işlem
Aracınız güzel. Güle güle kullanın. Ay sonunu zor bela getiriyor olmasam, bende bişeyler yaptırmak isterdim ERAbama
Arkadaşlar herkese iyi forumlar Daha önce aracımı tanıtmıştım ama yapılan son değişikliklerle tekrar tanıtmak istedim tek eksiği egzoz ve cam filmi kaldı onlarda yakında tamamlanıcak. Bakalım beğencekmisiniz