Allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel duruyor sadece arka cam üstündeki rüzgarlık biraz sırıtmış orada
gerçekten güzel olmuş bu tarz jantları ben beğenmiyorum nedense . daha can alıcı bir jant seçimi ile çok daha güzel olur aracınız kazasız belasız sürüşler dilerim. bir de farlara uygulanan mercek uygulamasını siz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı?
bu aracıma taktığım 4. çelik jant alıp alıp sattım ama bu jantı değiştirmeyeceğim bu güne kadar takılanın en güzeli bu bence farların işçiliğinin bir kısmı bana ayit fotolarda görünmeyen daha bir çok şey var. o balık sırtı anten elantra orjinal antenidir koreden getittirdim.
Farları kendiniz mi yaptırdınız ? Birde arka tekerin yanındaki kırmızı şeyin fiyatı nedir ? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
farlardaki işçilik mercekli xenon amerikan park ve far içlerini siyaha boyadım park ampullerini söktüm. çamurluklarda amerikan park sinyali var normalde önler sarı arkalar kırmızı olur ben 4 ünü kırmızı taktım ama şu an aktif durumda değiller bağlantısını iptal ettim tamponlar değişene yada araç boyanana kadar kalacaklar fiyatı 40 tl bişey ben ilk çıktığında takmak için çok uğraştım sonra taksiciler bile takınca beğenmemeye başladım
Kazasız belasız inşallah. Fenni muayenede park lambasının olmaması ağır kusur oluyor bilginiz olsun. Yanma odasından gönderildi.
bu farlar zaten muayneden geçmiyor muayneye gideceğim zaman diğer yedek far takımım var onları takıp götürüyorum sonradan takılam xenon far merceklide olsa muayneden geçmiyor bilginiz olsun ama mercekli xenon herkese tavsiyemdir normal xenon dan kat kat üstün aydınlatıyor ve karşıdan gelenin gözünü rahatsız etmiyor. normal merceksiz şekilde kullanırken karşıdan gelen sellektör yapıyordu. ben 3.5 senedir bu şekilde kullanıyorum ve çok memnunum
aracınız cok guzel olmus bagaj tasarımı farlar arkacam ustu ruzgarlık gerçektende ates edıyo jantlarda arabayı gostermıs kazasız belasızz
sağolun teşekkür ederim bu hale getirene kadar 6 senedir uğraşıyorum. buna harcadığım paranın haddi hesabı yok
Abi Maaşallah gayet iyi görünüyor, Olumlu yorumlarım: Farlara yaptığın uygulama gayet tarz olmuş. Balık sırtı anten farklı bir hava katmış. Arka spoyler ve cam üstü spoyler gayet başarılı. Bu jantlar zaten aracı iyi gösteriyor. Olumsuz yorumlarım: Eeeee .
Araba maşaallah çok tatlı duruyor... Çok şık sadece çamurluktaki amerikan mini cooper park ampülleri basit kaçmış... Oda aracın genel manada profesyonel yapımından hani o park ampüllerini taksilerde yada şahinlerde görünce yadırgamıyor insan ama bu arabada yadırganmış... Siyah folyo ile kapatılır üzeri... Genel manada maşaallah... Ah Ah bende alacam böyle bir era çakacam chipi..... Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.