Arkadaşlar bayağıdan beri resimleri yüklemek istiyordum nasip bu güneymiş naçizane beyaz gülümü tanıtmak istedim sizlere 2002 model Elentra XD kasa 126 bin de aksesuar konusunda tavsiyelerinizi rica ederim.
Maşallah.Tekerin havaya gelmesin Az biraz basılsa iyi olur gibi.Birde farlara bir el atıver.Matlaşmış sanki.
Tavana siyah folyo xenon sisler birazda bastığınızda tadından yenmez Rabbim Herkezin Hakkında Hayırlısı Neyse Onu Nasip Etsin
Arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim Yüce ALLAH ım kimseye kaza Bela Vermesin işallah
kardeş araban çok güzel güle güle kullan o arkadaki +18 ne ? 18 yaşından küçükler binemeyi herhalde ?
tehlikeye olan tutkunluğunu sona erdirip emniyet kemeniri takmanı aşırı sürat yapmamanı öneririm, Keyifli sürüşler iyi forumlar dilerim.
önerileriniz için çok teşekkürler araç içinde emniyet kemersiz bir hayat olmaz düşüncesindeyim tehlike konusunda başkalarının hayatını riske atmak bize yakışmaz mümkün mertebe yanlız ve yol boşken riske girerim yine çok teşekkürler ederim
arkadaşlar aksesuar olarak yan camlara rüzgarlık arıyorum Eskişehir de bulamadım acaba elentra için rüzgarlık bulan varmı ?