Selamlar arkadaşlar admire m 2004 güvenlik paketli modeli 36 000 km sadece benzinli 17.250 gibi bir fiyata aldım bilmiyorum biraz pahalımı olmuş ama sıfır arabaya biniyormuş hissini veriyor.
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Ökkeş Abi bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama dediğiniz 1.6 Admire(Güvenlik Paket) bu aracı ben kaçırdım İstanbuldan alındı bu araç.Daha sonra K.maraşa gittiğini sahibinden.com da gördüm.Çok üzülerek söylüyorum eski sahibi bu arabayı o galericiye 15.700 e verdi bizzat arayıp sormuştum.Siz galericiden mi aldınız?Herşeye rağmen Hayırlı Uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Olabilir kardeş demek ki bu galericiler iyi para kazanıyor. Ama inşallah bilmediğim bir kusur yoksa km düşürme, pert kaydı gibi helal hoş olsun sigorta, muayene, ön lastikler ve yağ değişimini yapıp verdiler. Düzenleyen : Admirax
Ben Mühendislik okumayı bırakıp galeri açmayı bile düşündümhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
hayırlı uğurlu olsun ama ben resimleri göremiyorum sorun nerde birde admire olması lazım arabanızın Emrenın bahsettiği araba ise biraz tuzlanmıs diyebilirim