Yorum yapmanızı bekliyorum, arkadan gelen otomobili Vettel kullanıyor, geçmeye çalıştığı otomobili ise Weber kullanıyor video'nun 0.40. saniyesinden sonra geçiş başlıyor, geçiş esnasında yada geçtikten sonra soldaki otomobilin sürücüsü'nün (Vettel) sağdaki otomobilin üzerine direksiyon kırma gibi bi hareketi var'mı, bi bakın bakalım... [tube]http://www.youtube.com/watch?v=DRw5EuSAl6M[/tube]
ben canlı izledim bugun bunu bence üzerine kırma yok ya. yolun devamında viraj var hemen, arkadan gelen araya sıkıştı saliselik bir hata işte
Abi Pistin Dışına Çıkmamak İçin Haraket Yapmış Olabilir Ama Tam Tersi Gibi Sağdaki Sola Yaklaşıyor Biraz
Bana göre soldaki araç yolun dönüşüne göre dönmeye çabalamış sagdaki araç düz gidince kurtaramamışlar. Düzenleyen : Koruycu
sağdaki ona kırmak istese şöle bişi de var berki o an onun lastiği parçalanma ihitmalide olablirdi kendini neden riske atsınki
Soldaki Vettel, sağa kırdı, pist dışına çıkınca. O sırada Vettel'in aracı Weberin iki tekerleği arasında kaldı ve sağ tekerlek ve kaportaya sürtünce patladı ve savruldu. Eğer Vettel'in kamerasından baktıysanız görünüyor. Veya ben öyle gördüm. Şuan da videoyu izleyemiyorum pilot görüntü mü ?
ben F1 takip etmedigim için bilmiyorum ama bunlar aynı takım sürücü değil mi? ortada bi hata var ama kasıklı olup olmadıgını anlamak kolay değildi. Rakip mi bu adamlar birbirinie? Niye kasıt arandıgını anlayamadım da https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif
araba yolda geziyo resmen, pistin zemininden kaynaklanan bişey olabilir mi acaba bazen yok birden yükselince arabayı sağa sola atar, direksiyon düz olsa bile
formula 1 de başınıza gelebilecek en kötü şey aynı puanda olan ayrıca duble yapacak olan iki takım arkadaşının kaza yapıp yarış dışı kalmasıdır.oda bu gün oldu.weber önde giderken yaklaşan sol apeksli virajda ideal yol çizgisine aracı oturtuyor arkadan gelen vettel ideal yol çizgisine oturtamadığı aracı ile geç frenajla körblerin üzerinde sıkışıyor böylece kaçacak fazla alan bulamıyor.weberin otomobili ideal yol çizgisinde olduğu için wettelil otomobilinin sağ arka kısmına temas sağlaması sonucu wettelin otomobilinin arka aks ve lastik hasar alarak otomobilindown force kaybolup arka kısım koparak yarış dışı kalıyor.weber pit stopta önkanadı değiştirerek yarışı 3. tamamlıyor.f1 de böyle şeyler her zaman olur bir zamanlar senna ve prost rekabetinde olduğu gibi.böyle bi kazanın olabileceği wettelin agrasif sürüşünden belliydi kaza olmasa bile wettel o tempoda o lastikleri koruyamayarak başka bir tehlike atlatması kuvvetle muhtemeldi.böyle olaylar takım için üzücü seyirci içim zevklidir. ayrıca kanaatimce art niyet bulunmamaktadır....
Bazı takımlar yarış içindeyken pilotlarında kendi aralarında yarışmalarına müsade ederler, Red Bull'da bu gün buna müsade etti, sonuçta takım içinde iki rakip oluyorlar, neticede bireysel şampiyonluk söz konusu..
Aynı şeyi Button yapacaktı, hatta Hamilton'un şanzımanına kadar girdi ama hemen ikaz geldi...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
Abi Vettel hatalı.Neden Vettelin kendisini geçmesine izin versin..? Neticede muhtemel bir double kaçtı.Tamamen aptallık