buradaki gibi aracıma tablet takmak istiyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa veya bu uygulamayı şurası halleder dediğiniz yer varsa, benimle iletişime geçebilirse sevinirim?
Bencede orjinal tablet kablosuz olarak nasil hoparlöre baglanilacak hem tablet koyma yeride orjinal gibi
bunun için sony 4000 bt model radyoyu kullanacağım ve direksiyon kumandaları için aparatı da bir abimize 50tlye yaptırdım tek sorum yuvayı yapmak kaldı..
Benim araçta direk usb den ipad ya da iphone bağladığımda hem müzik playerı hem youtube seslerini hoparlörden alıyorum. Araç ipod olarak görüyor. Direksiyondan kumanda edebiliyorum. Ben bunu benim konsolun orta kısmına monte ettiğim tablet tutacağı ile yapmıştım fakat şehiriçinde çok sakat oluyor. Akşamları kapalı garajda olsa da tüm gün işyerinin önünde duruyor.
ben öncelikle ekstra bir radyo çerçevesi ayarladım internetten onun üzerinde yapacagım işlemleri (ne olur ne olmaz Diye) sana tavsiyem sende öncelikle bir çerçeve bul sonrası fiberglass malzemesini alıp tabletin üzerinde kalıp çıkarmaya kalır... internette hondaya yapılmış çok güzel uygulamalar var.. bak burda golfe yapılmış bir uygulama (http://www.turbofsi.net/forum/showthread.php?32888-iCar-Golf-R) işine yarar inşallah
ve direksiyon kumandalarını kullanabilmen için bir apart alman yada yaptırman lazım ben 50 tl yaptırdım ilgilenirsen sana vereyim yapan abimizin mailini
Ben çerçeve kullanmadan bilgi ekranının oraya yerleştirdim. Çerçeve ile uğraşmaya da gerek kalmadı. Direksiyon kumandası zaten çalışıyor. Araç ipad ve iphone u direk görüyor. İçindeki müzikler videolar her şey aracın hoparlöründen geliyor. Ayrıca youtube vs de sıkıntı yok. Ekstra olarak usb den bağladığım içinde şarj oluyor
doğrudur ben orjinal radyoyu değiştireceğim nedeni de tablet ekranından radyoyu kullanabilmek burada olduğu gibi yoksa usbden ve bluteehtdan kolayca halledilebilir..
Bende tablet mi gömsem amfi kompenant kumandalar felan baglaniyorsa süper olur HTC One cihazımdan gönderildi