Arkadaşlar Milenyum Kasa Accent'imin Mauel Olan Antenini Acık Unutmam Sonucu Kırıldı Bende Yerine Bu Ürünü Alıp Takmayı Düşünüyorum Sizin Fikriniz Nedir Kullanan Varmı Aramızda Birde Ön Kaliperleri Kırmıza Boyamayı Düşündüm ama Baktımki Hazır Kırmızı Kapaklar Var Onları Almayı Düşünüyorum bu Ürünlerin İkiside Modacar Marka Kullanan Varsa Bilgi Verirse Sevinirim Bu Arada Ürün Fiyatları anten : 49,00 tl kapak : 12,00 tl
anternden ben aldım uzun süre sorunsuzca kullandım tek sıkıntı cok ses çıkarıyor anten cıkarken onun haricinde problem yok..montaj da ufak sıkıntı yasayabilirsin montaj biraz maharet gerektiriyor.. Düzenleyen : halilsahin
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifne kada ekmek o kada köfte demişler..idareten bir sey ararsanız modocarın ürünü iyi ama uzun süreli değil malesef..ama ben 3-4 yıl kullandım..
Aynı anteni aldım ve vakumlu poşetini dahi yırtmadan iade ettim.Kalitesi düşük ve birebir montajı zor. Orjinal tavsiye ederim 80 tl civarı yanılmıyorsam.
ilhan birebir denedim resimdeki dandik montajı cok uğraştırır ayrıca kazım karabekirde 30 tl bizzat aldım antenin kaporta ile bağlantı noktası plastik kapakları uyumsuz üniversal cünkü orjinalini almanı yeglerim ama o resimdeki de sorunsuz calısıyor yineliyorum aynı anteni kazım karabekirde 30a aldım bilgin olsun 30 a da montaj verdim
mustafa abi benimki orjinali mauel ben otomatiğe dönüştürmeye çalışıyorum kazım karabekirdeki de 30 montaj pahalı değilmi abi
Anteni sorunsuz kullanırsın güzel.. Ama fren kapakları için en az 16 inc jantın olması lazım.. yada 15 lik jantlarda kapaklarda oynama yapman lazım.. yoksa janta değebilir..
1) Space Gömme Tip Çamurluk Anteni 85a06040 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com 2) ModaCar Gömme Tip Çamurluk Anteni Nikelaj Çubuk 021204 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com arkadaşlar bu antenler accent milenyum kasaya uyarmı veya bunlar gibi ucuz yollu otomatik olmayan anten tavsiyeniz varmı