merhaba arkadaşlar nette 2 tane ürün buldum koltuk arkası yemek sehpası bu ürün fiyatına göre nasıl sizce veya kullanan varmı?<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=19757&b=Arac-ici-Koltuk-Arkasi-Yemek-Masasi ------------------------------------------- bir diğer ise araç far yenileme sistemi yazıyor bundan kullanan oldumu ben sistemini tam anlayamadım... http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=urunlerimiz.detay&ID=19800&b=Glossy-Light-Arac-Fari-Yenileme-Sistemi
sehpanın reklamını güzel yapmışlar ) yalnız o araba hareket ederse o yemeklerin hiç biri o sehpada kalmaz far yenileme dediği temizleme bezi ve losyonu gibi bir şeydir ama farlar içden sararır genelde dışdan temizlensede içden temizlenmediği sürece o kadar temiz olmaz..
Far yenileme dediği muhtelemen ağır pasta ve ciladır bunu sizde yapabilirsiniz.ayrıca o üründen fotoğraflardaki kadar temizleme beklemeyin
cevap için teşekkürler @burak cevik<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> benmi reklam yapıyorum?? anlamadım?? @panzer
Sana söylemiyor güzel kardeşim bitenekadar.com sitesine diyor Ayrıca ben bitenekadar.com'un müdavimlerindenim çok güzel ve hızlı hizmet veren, ayrıca alışveriş yaptığınızda sık sık küçük hediyeler gönderen bir site. ürünlere gelince, açıklamaları dikkatli okuyun derim, hile yapmıyorlar, gerçekleri yazıyorlar ama biz okumayı pek sevmediğimiz için ürün elimize geçince hayal kırıklığına uğruyoruz 1-2 kere başıma geldi ordan biliyorum
@vedatkanka<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> evet abi bende çok alışveriş yapıyorum o siteden ayrıca sürekli hediye veriyolar güvenilir bi site bence ama ben o sehpayı alcaktım ve bitmiş maalesef
ikinizde yanlış anlamışsınız o reklam büyük ihtimal yabancı sitesinden alınma yani o sitenin kendi reklam fotosu değil sadece reklam resmi yaratıcı olmuş onu demeye çalışdım ürünlerini güzel tanıtmışlar gözleride en anlamlı şekilde doldurmuşlar
@eren yavuz -- nerden gitti 100 kağıt? <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Düzenleyen : darkblue2828