Araba ney , orijinal için servise başvurabilirsiniz . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu videoda arkadaş Era Twitterle ilgili çalışıyor , işinize yarayacak bir bilgi olabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aliexpress'e bakabilirsiniz, daha geçenlerde Accent Blue için Tweeter alıp montajladım 5 dakikamı almamıştı. Hem de orijinal parça geldi.
Hocam ali.. dediğiniz için aklıma geldi de ali… den bende yıllarca alış veriş yaptım ama bu Berat bakan zamanında yansıyan vergi , gümrük sunum falan derken yavaşladım sonra da sınırlamalar geldikçe bırakmış gibiyim. Alış verişin yeniyse son durum nedir şu 30 Euro , posta , vergi vs ne durumda , bilgi verebilir misin ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi son durumda kargo ücreti dahil 30 euro üstünde sipariş gümrükten geçemiyor, öncesinde 30 dolar ürün fiyatı kargo ve vergi hariç şekilde olacak şekilde sipariş verilebiliyordu.
Kurlar serbest piyasada sürekli değişiyor , 30 euro ürün siparişi verildiği andaki kur mu oluyor ve kur TCMB kuru mu ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Site onu kendi hesaplıyor aslında. İlk dolar bzlı fiyatlandırma yaparsın sonrasında ise Tl'ye çevirir oran orantıdan hesaplarsın abi