Arkadaşlar Samsungun reklam kokan bir görseli ama , bu tır bizim yollarda olsa acaba bizim sürücüler neler yapardı , bana göre , tırın arkasındaki ekrana çoktan biri dalardı yol sanarak. "http://i.hizliresim.com/4rla0p.png"></a>
Kendini bilmez, insan sananlar taş atar kırar, tvleri çalmaya yeltenir, en son seçenek kendimize has "beni yıka" yazmak .
bunu ilk tv de izlemiştim. buyuk aracların gorusu engellediği noktalarda arkadaki hızlı aracların yol durumunu görmesi için dusunulmus. ama kullanımı oldukca uzak bence. bunu buyuk araclar kullanmaya baslayana kadar ışınlamayı bulur ısvıcrelı bılım adamları
Kendim gözümle doğal biçimde görerek sollamayı tercih ederim, o an gücüm yetmiyorsa sollamaktan vazgeçer takip mesafesini koyarım araya, peşinden ağır ağır giderim, elbet bir yerde emniyetli biçimde sollanabilir. Televizyona kameraya pek güven olmaz ki. Geçen babamın park sensörlü i30 unu park ediyordum garajın önüne birisi park edip kapatmış bende garaja giremedim yol kenarına iki araç arasına arabayı sokayım dedim geri giderken park sensörü dıt dıt dıtlamayı bırakıp iyice yaklaşınca düz ses çıkarana kadar geri geri gittim düz dıtlama sesi gelince durup indim arkama bir baktım 5-6cm birşey kalmış arkadaki arabayla benim arka tampon arasında. Halbuki park etmek için geri giderken gözle görürken öyle mi yapıyorum? hayır yapmıyorum en az yarım metre kalıyordu, tekrar arkamdaki arabaya yerinden çıkması için mesafe bıraktım az öne aldım, böyle teknolojik şeylerin hepsi faydalı değil başkasına faydası olabilir ama bana faydalı değil. Göz görmeden akıl inanmadan en az 1000kg luk nesneyi bilmediğimiz bir yere hareket ettirmek mantıksız. Bence göz görecek, yemişim teknolojisini, uçak mı bu? yüksekte otomatik pilota al sonra vur kafayı kokpitte uyu.
Eren işin en garip görünüşü , tırın kamerası nasıl çekmişki sol şerit dahil tüm yolu gösteryor ama tır sağ şeritte , Samsungun reklamı sadece bana göre. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
geniş açılı lens kullanan kameralar var abi, gopro kameralarda 160 derece açıyla balık gözü gibi çekim yapılıyor bunun ufuk çizgisini düzeltip ekrana verdiyse olur bu videoda canlısı var, sadece reklam değilmiş gerçekmiş
Tırın kasasında SAMSUNG yazıyor , reklamı oradan kast ediyorum , tabiki bir işlevi var ekranın ve kameranın.