Merhaba arkadaşlar, abiler iyi forumlar. Hyundai accent era'nın fotoğrafta işaretlediğim bölgesine arka tampondaki girintiye siyah bi kaplama yapıyorlar veya boyuyorlar. Tam olarak hangisi daha iyi bilmiyorum ama sizin görüşlerinizi almak istedim. Kaplama yapsak ne kadar olur boya yapsak ne kadar olur veya hangisi daha sağlam olur? Yaptıranınız veya yapanınız varsa yardımcı olursa sevinirim yeniden iyi forumlar
kaplama daha sağlıklı olur, en azından sıkılırsan söküp atarsın, boyatırsan çok özen gösterilmesi lazım, tazyikli su tabancaları boyayı kaldırır diye düşünüyorum. bir de kaplamada istediğin renk olacak boyada küçük sürprizlerle karşılaşabilirsin
Hocam banada bazı arkadaşlar kaplamanın 2-3 yıkamadan sonra kalkacağını söylediler arada kaldım. Siyaha boyattırıcam ben zaten pek süpriz olcağını düşünmüyorum yani Birde ek olarak İstanbul içinde accent era parçaları - aksesuarları satan bi tuning ci biliyormusunuz? Nereye gitsem Honda parçaları..
Hocam bizim araçta orada siyah kaplama var biz kaplattık, 1 senedirde böyle kullanıyoruz. 1 senedir kaç kere yıkandı araç kalkma falan olmadı çokta memnunuz folyodan. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Difüzör biraz pahalı geliyor bana 200 den aşağı göremedim tam olarak bilmiyorum fiyatları ama, birde bahsettiğimiz yer sadece folyo ilemi kaplanıyor en sağlam ne ile kaplatabilirim ücreti 50 den aşağı olurmu bilginiz varmıdır acaba?
Yeni konu açmak istemedim bir sorum daha olacak Klimam 1-2 seviyede pek soğutmamaya başladı illa 4-5'e çıkartmam gerekiyor normalmidir acaba yoksa klima gazıyla ilgili bi sıkıntımı bakımını yaptırmamı önerirmisiniz? Önerirseniz fiyatları ne kadar oluyor accent era için iyi akşamlar
Yaz geliyor gaz doldur en fazla 100 tl .. yerine göre 50 alanda var 100 alanda. ben bugun gaz doldurttum palio araca 70 tl aldı fazla geldi bana 50 verdim. helal et dedim.
ne folyo nede boya plasti dip denen lastik bazlı uygulanan bir boya kaplama karışımı birşey var internet alışveriş sitelerinde bulunur basınçlı yıkama tabancasını yakından tutunca da pıt diye kolay sökülebilir, genellikle plasti dip ile yapıyorlar bu tip uygulamaları.
kaputun ön panjurun önünden motor soğukken klima dış radyatörüne çok yakından olmamak kaydıyla basınçlı su tabancasıyla su tutun petekteki kirler arınsın, daha sonra iç kısımdaki evaporatör ve kabin fanını temizleyin antibakteriyel temizleme spreyi ile olabilir, polen filtresini değiştirin. İşe yaramazsa klima gazı isteyebilir.
Bende i20'deki arka tamponun altındaki siyah plastigi boyattım ve az önce taktırdım telefondan girdigim zaman resimde yüklerim görüntü süper oldu yanlız benımde korkum boyanın yıkandıkca cıkması gerçi ben orjinal parçayıda elimde tutuyorum cıkarsa boya tekrar taktırırım