Bu sabah arabayı alıp dershaneye gelmek istedim fakat araba bir türlü marş almadı arkadaşlar uyuz oldum sabah sabah . Kontağı cevirince teyp silecek ve farlar yanıyor akü olmadığını düşündüm zorladım yaklasık 2 dakka uğrasdıktan sonra calıstırdım. Kaputu actığımda motorun yanındaki kayıştan ses geldiğini farkettim tıkır tıkır diye bişeye takılıyodu sanki bastım geldim su an dershanedeyim acaba problem nedir yine yaparmı sizce ?
aynı olay benim 2007 20000 km deki era dada oldu bende çok huylandım.hatta ben aküyü daha bir hafta önce aldım.benim ustam araba gazlıysa ve gaz motora fazla geliyorsa yani yakıt motora fazla geliyorsa aracın beyninin benzini kıstığını ve ilk çalıştırmadada araç benzinle çalıştığına göre yeterli benzin gelmediğini ve aracın çalışmadığını söyledi.aracı bilgisayara bağladı ve araç ''yoğun yakıt karışımı,düşük rolani vs..''arızalar kaydetmiş.bunları sildi ve yeniden gaz ayarı yaptırmamı ve gazı kıstırmamı söyledi.bende yaptım ama daha deneme şansım olmadı.sizde sorununuzu çözdüğünüz zaman benimle paylaşırsanız sevinirim.iyigünler.
selam arkadaşım bende era team lpg li 2009 model var benim sorunum sabah ilk çalıştırmada hafif gaz vermessem çalışmıyor,yani drek kontağı çevirip çalıştıramıyorsunuz bir yorum yaparsanız sevinirim. araç kayseride