evet abiler kardeşler bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum... ama bazı forumlarda üzerinde baya bi durulmuş ve incelemelerim sonucu olumlu yönlerinin çok olduğunu öğrendim... araçlarımın motorları iyi olduğu için ihtiyaç duymadım bu yüzden forumda veya etrafınızda kullananlar var ise bilgi paylaşımı yapalım. benim öğrendiklerim 1. eski model araçlar kullanılmalıdır 2. arabanızın motoru rektifiye zamanı yaklaştıysa kullanılmalıdır 3. yeni model araçlar ve turbolu araçlar kullanmamalıdır... 4.arabamın motoru bitmiş zaten kullanayım gitsin 5. egzozdan duman atıyor kullanayım.. 6. aracım çekişten düştü kullanayım.. 7. yakıt tüketimim düşsün kullanayım... 8. 250ml 40tl 400ml 60tl civarında.... ben forumlardan bunları öğrendim, yararı-zararını bilenler anlatsında öğrenelim...
Yıllar önce kibrista okurken 1986 325i bmw vardi cok duman atardi mavi renk yaz tatilinde Ankaraya arabayida getirdigimde kullanmistim sonra tekrar kibrisa dönünce baktim kesilmişti duman atma olayi
444 kulandim yag yakma kesin bi sekilde azaldi ama ilerde zarari ne olur bilmiyorum bence katkılar yagı kalinlastiriyor buda yag yakmayı motorun durumuna gore azaltiyor yada tamamen kesiyor
yağı kalınlaştıran yağ katkıları ile motor restore ürünleri farklıdır. restore motorun metal yüzeylerine yapışır, diğeri bildiğiniz madeni yağdır.
Restore 2.0 307 aracımda kullandım .Yağ eksiltiyordu,restırenin bi faydası olmadı .ben bir fark gözlemleyemedim . SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla yararını görenlerde var gormeyenlerde benim sahsi fikrim arabam duman atiyorsa yani sikinti varsa ben bi denerdim... usta rektifiye zamani yaklasiyor dedikten sonra denenmeli bence