Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

bu resimdeki sorun

'Milenyum Kasa Accent Forum - Club LC' forumunda yilmaz7474 tarafından 8 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. yilmaz7474

yilmaz7474 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    yılmaz okuyucu
    öncelikle sitede arama yaptım ama bu sorunla ilgili tam bir çözüm bulamadım arkadaşlar aracımın gaz pedalı sanki ford transit gibi sert, resimdeki işaretlediğim yer elimle araca gaz verdiğimde buradaki yay sert, tüm accentlerdemi böyledir gaz pedalı bence bu yayın sertliğinden dolayı sert oluyor.mesela buradaki yayı elimle çekili tuttuğumda gaz pedalı boşa çıkıyor yani çok yumuşak peki bu yay satılırmı ve bu yayın adı ne olarak geçiyor eğer sizin araçlarınızdada böyle gaz pedalı sert ise normalmi yazarmısınız teşekkürler[​IMG]

2. Woody

Woody Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Fatih Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    o yayın yumuşak olması demek gaz telinin eski pozisyonuna geç gelmesi demekdir bence uğraşmanın hiç bir gereği yokdur sadece masraf sorundan başla birşey yaratmaz

(yani gazdan ayanı çekince gazın daha yavaş azalması gibi belkide tam çekmeyip sürekli pedala basılı davranması gibi)

3. yilmaz7474

yilmaz7474 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    yılmaz okuyucu
    öncelikle teşekkürler ama arkadaşımın 1,5 yumurta kasa ya bindim gaz pedalı çok yumuşak adeta yok gibi imrendim açıkçası,

4. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    O parça bildiğim kadarıyla gaz kelebeği diye geçiyor. O telin sıkılığına bolluğuna gevşekliğine göre gaz pedalının yumuşaklığı değişiyor ama fazla ellemeyin o parça biraz pahalı bir parça galiba.

5. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ben kuzenimin doğandan inip erama binince farkı hissediyorum era daha sert ama bu hoşuma gidiyor. anlayacağınız çok önemli değil yani... :)

Bu Sayfayı Paylaş