Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu polisler artık kafayı yemiş....

'Sohbet' forumunda mmt.88 tarafından 25 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Evet arkadaşlar,Hayatımda en sevmediğim kişiler polislerdi.Ve halende bu nefretim devam ediyor...

Artık kendilerinden geçmişler bunlar,heralde birilerine gemicik parası topluyorlar...

Hergün olduğu gibi bugün bir saçmalığa daha şahit oldum.Eve geldiğimizde park yerimiz yoksa aracımızı nereye çekeriz?Tabiki sokak kenarına.Artık buna bile izin yok,bugün sıradan sokak kenarındaki araçlara ceza yağdırdılar,Baktılar yine kurtarmıyor bu seferde apartman park yerlerinde araçlara ceza yazdılar.Nedeni:"HATALI (!) PARK"

Ankarada insanlar trafiğe çıkmayı bırakın,evlerinin önüne arabaları koymaktan bile çekinir oldular.Haksız yere yazılan cezalardan dolayı hergün vergi dairesi tıklım tıklım dolup taşıyor.

Bundan sonra araçlarınızı cadde kenarına sokak kenarına hatta apartmanınızın otoparkına bile park etmeyin.Nereye park edecez?Onu bende bilmiyorum.Heralde asansörle evin içine sokacağız başka çare bırakmıyacaklar....

İnşallah birileri bunun önüne geçer.Yoksa bir krizde bunlardan gelecek.Asayiş veya normal bir polis memurunun elinde artık testelerce makbuz bulunuyor.Ve o makbuzların belli bir süreye kadar bitirilmesi emredilmiş,onlarda önüne gelen arabaya ceza yazıyorlar.Halbuki ters yöne giren,kırmızı ışıktan geçen tonlarca araç dururken niye park halindeki araçlara ceza yazarlar anlam veremiyorum.İnşallah polis maaşlarına %40 kesinti uygularlar...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. Misafir

Misafir Guest

Park halinde'ki araçlaraceza yazmak kolaylarına geliyor herhalde...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif

3. angel getz R

angel getz R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sadece park halindeki araçlara mı yolda seyir halindekilerede yazıyolar.

4. emrihak

emrihak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçen buna benzer olay banada oldu anlıyamadım. :s Kotalarınımı dolduruyolar ne yapıyolar.

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ankarada her kırmızı ışiığın başına polis diksinler, araçların %80i kırmızıda geçiyor, geçmeyene arkadan korna basılıyor.
    bu arada ankarada hangi mahallede yazdılar bu cezayı, biz de yemeyelim, sokağa park ediyorum.

6. Misafir

Misafir Guest

Ankara da bunu yapamazlar...daha önce'ki Ankara ziyaretlerimde bu çok dikkatimi çekmişti ve ışıkların dibinde duran polis memuruna bunu sorduğumda "hangi birini çevireyim abi, adam cebinden harita çıkartıp yer beğen diyor" diyormuş "çoğu arkası sağlam adamlar, ben de bıraktım ne halleri var'sa görsünler dedim" dedi, Ankara da kolay kolay hiç bi polis ceza yazmaya yanaşmazmış...

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    iyice sapıtmışlar yaa böyle uygulama mı olur ceza kesen memurlara çok kızamıyorum onlarda emir kulu ama onları buna zorlayan amirlerine yazıklar olsun diyorum.

8. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sadece onlarmı gemicik parası topluyorlar.
    birde maliyeciler var gemicik parası toplayanlar.
    başbakan çıkar derki "vatandaşın beyanı esastır."
    ama maliye memuruna derki "ne kadar esnaf, tüccar varsa çağırın sıkıştırın, insanlar korkaktır siz sıkıştırın ne koparırsanız elinden alın.

diğer taraftan MEB.lığı okullaradn para alınmayacak der, diğer taraftanda sözlü olarak tüm müdürlere şöyle der, elinizden geldiğince vatandaşı soyun soğana çevirin.

işte böyle benim güzel memleketim koltuğa yağışanın elinde kalıyor.
    maalesef 300 kg. kömür ile 3-5 paket makarnaya kendini ve oyunu satanların elinde oyuncak oluyor.

9. Emrah

Emrah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Emrah
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Fiat
    Bu yer beğendirme muhabbeti hoşuma gitti. Biz de denesek yerler mihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ankara'da bu baskı altında anca park edenlere yazarlar daha fazlasıda olmaz. İzmir'de daha güzel. Polis herkese yazıyor rahat rahat. Zaten İzmir'de polis durduruyorsa bilinki ceza kesmek içindir. Kontrol için asla durdurmazlar:))

11. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <h1>konuyla ilgili olarak taze bir haber: </h1><h1>kaynak: milliyet.com.tr
    </h1>
    <h1>Otomobili olanların dikkat!</h1><div id="divAdnetKeyword2">Ankara, İstanbul <a oncontextmenu="return false;" ="showAd('24052','101217' ,);clearAdInterval();" ="hideAd();" name="aspx1" target="_blank">ve </a> İzmir gibi büyük şehirlerde vergi dairelerine 'çuvallar dolusu' trafik ceza tutanağı geldi <div id="divAdnetKeyword3">

[​IMG]Kurumlar arasındaki bürokratik işlemlerin faturası yine vatandaşa çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü ile Maliye Bakanlığı arasındaki koordinasyonsuzluk sebebiyle vergi cezaları katlanacak

.
    Zaman gazetesinin haberine göre, trafik cezalarının sisteme üç dört yıl
    gecikmeyle girilmesi sebebiyle vergi dairesinden "borcu yoktur" yazısı
    alınsa dahi birkaç yıl sonra vergi borcu
    ortaya çıkabiliyor. Emniyet güçleri tarafından kesilen trafik cezaları
    çuvallarla ilgili vergi dairesine gönderildiği için sisteme girilmesi
    üç dört yıl gibi bir zaman alıyor.

Aradan geçen sürede vatandaş
    borcu olmadığına dair işlem yapmasına rağmen üç dört yıl sonra borcu
    gecikme faizi ile birlikte isteniyor. Bu kapsamda depolarda bekleyen
    yaklaşık üç milyon ceza faturası bulunuyor. Ortalama ceza 50 lira
    olarak hesaplandığında kamunun 150 milyon lirası depolarda bekliyor.

Trafik
    polisleri tarafından kesilen cezaların elektronik ortam yerine çuvalla
    vergi dairelerine gönderildiğine dikkat çeken Maliye'den üst düzey bir
    yetkili, "Bunlar bizim sistemimize el yordamı ile giriliyor. Gelen
    belgeleri günü gününe işlemek mümkün değil. 2005-2006 yıllarından kalma
    cezalar mevcut. Vatandaş bu cezalar sisteme işlenmediği için "borcu
    yoktur" yazısı alabiliyor. Ancak işlendikten sonra gecikme cezası ile
    birlikte her an katlanmış bir borç ile karşı karşıya kalabiliyor."
    diyor. Çuvalla gelen evrakları ayrıştırmak için sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'de bu iş için 200 civarında personel istihdam edilmiş durumda.

12. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mmt.88 ostimdesin galiba ,bende batıkentteyim .dediğin gibi bu aralar iyice zıvandan çıktılar buralarda.çünkü bildiğim kadarı ile eskiden plakaya yazmak yoktu yada normal polisler yazamıyordu.ama şimdi değişikliş olmuş galiba her polisin elinde bi koçan makbuz, akşama kadar bitiriyorlar.Bildiğim kadar ıle Batıkentteki tehlikeli yerler,Gimsa nın önü(hafta sonları) ,06 -Yıl iş Sitesininalt tarafındaki kavşak(sabah yogun saatlerde).

13. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    en iyisi rastgele bir sahte plaka yaptırcan, taksi filmindeki gibi, park ederken değiştircen https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    bir atasözü tüm konuyu özetliyor, kılavuzu karga olanın ......

Düzenleyen : Coşkun Özcan

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dün De Gece Beni Çevirdiler Baktılar Baktılar Allem Ettiler Kullem Ettiler Bişey Bulamadılar Devam Et Dedilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Hemen Trafik Sigortasını Sordular Trafik Sigortası Yenileneli 1 Hafta Olmuştuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Birde Benim bildigim polisler ne kadar ceza keserse kendine o kadar çok puan alıyorlar bununda etkisi var ..

16. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ankarada artık öyle vali çocuğu milletvekilinin amcasının oğlu gibi şeyler kalktı.Adamlar hiç durdurmuyor arkadan yazıyorlar zaten.Filmli arabalara hiç af yok anında hem sök hemde ceza...

Son gelişme....

Dolmuşcular,taksiciler haksız cezalardan bıkınca şikayet yağdırıyorlarmış.Şoförler odasıyla emniyet birbirine girmiş.Adliyede binlerce itirazlı ceza davaları varmış..Ortalık karıştı ankarada yani....

tüm polislerin kotaları günlük 20 ceza.Dolduramazlarsa vay haline....

Sonuç:Ankara emniyet müdürü kısa süre sonra görevden alınıyor....

17. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Evet aynen öyle kardeş.Artık bütün polislere bi koçan makbuz veriyorlar ve söyledikleri süre içersinde onları bitirmelerini istiyorlar.

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İzmirde emniyet kemerine kesinlikle af yok.DİKKAT....

19. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    İnsanları onu yapmaya zorluyorlar.Aklımada geldi açıkcası Ama biz yapamayız öyle şeyleri millet yapar....

20. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Her mahallede yapmaya başladılar arkadaşım.Canı sıkılan polis veya devriye çıkan polis kotayı doldurmak için bir sokağı baştan sona yazıp gidiyor..

Bu Sayfayı Paylaş