Arkadaşlar merhabalar,aracıma yeni plaka çıkarttıracağım ama düz plaka olmasını istiyorum.Bu plakalıktan nerden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim. Era kullananlar bilir ön plakalık yerinde kare şeklinde çıkıntı var.Onun için bu plakalıktan istiyorum.
Aynı plakalığı bende geçenlerde trafikteki bir takside gördüm. Taksicilere sormak lazım aslında nerden aldıklarını. Üzerine plaka taktığın zaman daha sağlam duruyo. Öbür türlü ortadan tutturup yanlar açık kalıyo. Plaka Allaha emanet Bir tane buldum aynısı galiba Plaka Altlığı Hyundai ERA
Hondalarin genelde boyle sormustum 140 tl demislerdi bence bunu almayim pileksi plakalik yaptirin birseyler yazdirin daha sekil olur HTC One cihazımdan gönderildi
Bu da iyimiş de ucuza pleksi plakalık yapan-satan bi yer biliyo musunuz? Güzel duruyorlar ama çok para istiyolar çiftini 160 a satan var
0537 730 66 96 facebook uzerinde accent blue ve i30 club larda da var reklami abi ciftini 50 ye yapiyor bende yaptircam sadece arka icn HTC One cihazımdan gönderildi