Arkadaşlar 2004 model elantra xD2 cam açma düğmesi sol ön grup lazım.Ankarada hiçbir yedek parçacıda bulamadım.Serviste malum fiyatı abartılı(450 tl)Sizden ricam İstanbul da olsun diğer illerde olsun güvenipte alabileceğim bir yer var mı?Bulabileceğim bir yer var ise İstanbula ara sıra geliyorum geldiğimde alabilirim. Şu sitede buldum fakat güvenebilirmiyim bilemedim. Saygılar.
Çok teşekkür ederim.Bilmediğimden dolayı bakmamıştım bu siteye.Orjianle benziyor kutusundan Güvenip sipariş verebilirmiyim. Saygılarımla
Biz hiç bir online satış sitesine garanti vermiyoruz, şu an yedek parça ile ilgili İlkerler Holding ile anlaştık, foruma özel indirimde var. Reklamını koyacaksa önce güven vermeli ve başımızı ağrıtmamalı. Her ay 1-2 tane reklam vermek isteyen yedek parçacı salak saçma firma arıyor, geri dönüş bile yapmıyoruz "bul-al-sat"çılara. Bu nedenle reklamı olmayan, indirim anlaşması olmayan firmalarla ilişkimiz yok.
İlkerler holdingte maalesef yok.Anlaşmalı indirim olur v.s mantığı ile ilk orayı aradım ancak bu parça yokmuş arkadaşların ellerinde
Arkadaşım sen verdiğim firmayı ara. Beni Mira Net'ten Cemal bey yönlendirdi de yardımcı olurlar bir sıkıntı olmaz.
arkadaş biraz geç gördüm ama Elantra Otomatik Cam Ana Sivici 00-06 burda dediğin var sanırım .ben genelde hyundai accent era aracım var çoğu malzemeyi burdan alıyorum