arkadaşlar plaka lambamın biri kırıldı yenisini aldım ikili set halinde ve kendim takmayı düşünüyorum aşağıdaki parçayı nasıl sökeceğim hakkında fikri olan varsa yardımlarını bekliyorumhttp://img717.imageshack.us/i/snc00057y.jpg
gercekten uyuz oldugum bır konu benım getzınde plaka lambalarını beyaz yapmak ıstıyorum ama o parca sokulmeden olmuyor onun ıcınde bagaj kapagının ıc kısmını komple sokeceksınkı ulasasın vıdalarına bunun pratık bır yolu yokmudur
yumurta kasa accentimin plaka lambasının duyu, bagajın içinden çevrilerek açılıyordu. bir de bagajın içinin fotosu olsaydı daha kolay bir çözüm bulabilirdik. o parçayı sökmeden lambayı değiştirmenin bir yolu olmalı.
alttan yukarı doğru baktığında iki tarafında vidalar van onları söküyorsun hepsi bu lambaları değiştirmek için o parçayı sökmeye gerek yok Düzenleyen : kicker
arkadaşlar eralarda nasıldır bilmiyorum ama yumurta kasalarda çok basit bir işlem bu. 4 vida tutuyor hafif eğiliplambalara doğrubaktığınızda hemen görebilirsiniz..
bagaj döşemesini söküyorsun onun altında somunlar var dört adet 10 lokma anahtar gerekiyor o somunları sökünce çıkıyor benim getzin öyle herhalde erada aynıdır https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifplaka ampullerini degiştirmek için o kapagı sökmeye gerek yok duylar çevrilince çıkıyor ama komple degişicekse mecbur söküceksin kolay gelsin.. Düzenleyen : marion
yanlış anlaşılmış galiba benim problem lambayı örten plastik kırık arabayı her yıkatmamda bir lamba patlıyor yenisini aldım ama orjinali çiftli olduğu vede arkadan birbirine kabloyla bağlı oldukları için bence o parçayı sökmek şart gibi
dediğim gibi döşemeyi söküp altta somunlar var 10 lokma anahtar gerekiyor onları sökünce o parça çıkıyor o parçayı sökmeden plaka lambalarını sökemezsin plaka lambalarıda dışardan 2 yıldız vida tutuyor. Düzenleyen : marion
Plaka lambalarını değiştirmek için orayı sökmene hiç gerek yok.Alt kısmındaki lambaların olduğu yeri 2 tane vidasını söküp çıkartabilirsin.
lambayı öreten şeffaf renkli plastik kırıksa dışardan halledersin.Ama iç kısmındaki duy yeri kırıksa bişey diyemem sökmen gerekebilir.