vacuum tank assembly yazan parça ve ucundaki T nin görevini ve ne işe yaradığını anlatabilecek varsa çok makbule geçer benim arabamda T den çikan uç karbüratörün arkasında bir yere giriyordu aşağı doğru bakan ucu açıktaydı ama rolanti sorunu vardı titriyordu T yi aradan kaldırıp direk karbüratöre giriş yaptık rolanti düzeldi anlamadım sebebini şimdiden teşekkürler bu tank ne işe yarar arkadaşlar ve o T parçası Düzenleyen : ercango
arkadaşlar sizden bir ricam var ben bu parçayı okadar araştırdım bulamadım kendi arabasının fotoğrafından koyan olursa dua ederim %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" border=""> Düzenleyen : ercango
Merhabalar; aynı sorun bendede oldu. O tankın görevi arabada hava ile çalışan tüm donanıma basınçlı hava göndermek için kullanılan bir parça. Bu tanktan sonra T var veiki uç olması gerekiyor. Bir uç Karbüratörün tam arkasına gidiyor, diğer uç ise kaloriferi besleyen su borusunun altından aracın içine gidiyor. Benim daha yeni başıma geldi.Bu hortumun görevi ise excell 94 lerde kalorifer yönlendirmesi hava ile çalışıyor. Eğer bu hortumlardan birinin ucu açıkta kalırsa kaloriferde hava yönlendirmesini yapamazsınız. ( camlara, ayaklara, yada direk üfleme gibi) Su borum patlamıştı kendim değiştirdim ve T den sonra iki uçtan biri çıkmıştı ve yerini bulamadım. Karbüratöre kadar söktüm ama yeri kalorifer hortumunun tam altındaymış. Üstten bakınca göremezsiniz ama elle bulabileceğiniz yerde. Umarım bu bilgi yardımcı olur.
allah razı olsun kardeş anladım söylediklerini karbüratörden çıkan hortumu körlersem sıkıntı olmaz dimi? sadece kalerüfer yönlendirmesi yapamam okadar yani doğru anlamışmıyım ama şuda var karbüratörden gelen hortumu açınca rolanti yükseliyor körleyince düşüyor açsammı körlesemmi arada kaldım her hangi bir etkisi olurmu
saol kardeş belki on tane ustaya hatta şentürklere bile götürdüm bulamadılar benimde kalerüferin yönlendirmesi çalışmıyordu yeri çok zor bir yerde ama buldum altına girdim arabanın lambayla senin tarif ettiğin yerde 2 cm lik küçücük bir şey allah razı olsun saol
celllo_33 öncelikle forum kurallarını okuyunuz.Forumda ufak harf kullanıyoruz büyük harf ile yazmıyoruz.Lütfen yazınızı düzeltiniz.Aksi taktirde yazınız silinir<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">