Üstatlar resimde işaretli parçanın adını ve nerden bulabileceğimi bilen var mı? Bir de teyp çerçevedi arıyorum uygun fiyatlı... GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Göz kapağı o. Yani özel bi adı yoktur. Göğüsteki çekmece denebilir. Çıkmacılarda ya da yedek parça satan yerlere sormak gerek. Garanti olarak servisten sipariş verebilirsiniz...
resimdeki parçanın belirgin olarak bir adı yok , çıkmacılarda ve yedek parçacılarda vardır klimanın altındaki cep dersen zaten anlarlar ruhsat koyuyorum oraya ben teyp çerçevesi sayısız yerde var google amcaya danış derim
Teyp çerçevesinin ortalama fiyatı 100 tl civarında. Almışken o parçayıda değiştireyim dedim açma yeri kırıldı. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Sadece açma yeri kırıldıysa hiç gerek yok bence komple değiştirmeye. Açma yerinin parçası varsa üstüne yapıştırsanız bile yeter. Sorun şu mu ? o kapağı kapattığınızda o açma yerindeki parça fırlıyo di mi ?
Aynen yapıştırdım bi kaçkez de tutmadı kapağı kapatınca fırlıyor gene. Kullanmıyorum orayı ama hem sinirimi bozuyor hem de satarken ahlaki olarak içim rahat olsun diye GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Sorun olmaz ondan Bizimde öyle Kapatırken elimle tutuyorum ben. Artık alıştım. Hiç yapıştırmayı düşünmedim Bi ara deneyeyim
artık soracaz tek tek tarif edecez parçayı madem adı yok teşekkür ediyorum herkese. .. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi