iyi akşamlar. umarım konuyu uygun yere açmışımdır. aracımın bazı parçaları çok eski ve yıpranmış görünüyo. işlevselliğinde sıkıntı yok ama görüntüsü biraz çirkin kaçmakta. göz önünde olan parçalar olmasalar pek takmam da. arabaya binen "aaa bunlar çok eskimiş " diyor ve sanki tüm araba eski gibi bozuluyorum kızıyorum bu parçalara herhangi bir uygulama yapmak mümkün olur mu? teşekkürler..
Emniyet kemer tokalarim benimde ayni durumda. Yenisi ile degistirebilirsiniz. Baska turlu temizlenebilirmi bilemem ama calistiktan sonra bir parcayi degistirmek gereksiz gibi. O parcalara eski diyenleri bindirmeyin arabaya HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kemer tokalarını değiştirmekten başka çare yok gibi diğerini de karbon folyo ile kaplayabilirsiniz değişik durur.
Değiştirmeye gerek yok bence. Kemer tokalarını sökün güzelce zımparayla temizleyin kırmızı kısmı maskeleyip mat siyah boya ile boyayın gayet iyi olur
elantraların kronik sorunu gibi bir durum. benimde aracımda aynı şekildeydi. kemer tokalarını söküyorsunuz için açıp kapaklarını çıkarıyorsunuz. önce zımpara sonra astar ve boya ile yeni gibi oluyor. yalnız torpido kapağı size özel bir durum. genelde orada problem çıkmıyor ama onu da aynı şekilde halledebilirsiniz.
benim kemer tokaları da pek farklı değil. torpido ve diğer trimler daha uzun ömürlü ama çizilmeye direnci fazla değil tabi. önerilen çözümler içinde en temizi elbette yenilemek ama değer mi orasını siz bilirsiniz.
yeni = maliyet geliyo bana. sonuçta çalışan parça. görünümü düzeltsek yeter sanırım. Mürsel üstad dediği gibi zımpara astar boya yapacam ilk fırsatta nasipse..