anfı : edıson 802A mono anfı : piooner GM-X424 (kabınler ve compenantlar ıcın) bass :JBL GT5-12 comp : on kapıya 16cm compenant arkaya 6x9 kalıtelı oval kabın jbl dusunuyorum JBL GTO 936e ana unıte sımdılık bellı degıl ama pıoneer deh 2900 ,deh 3700,p6750 gıbı bısey olcak ne dersınız hyundaı h100 grandsaloon mınıbuste ıyı ses alabılırmıyım
sistemi kuruşun güzel gayet temiz bir ses alırsın özellikle compenant lar ile oval kabinler birleşince ses gerçekten çok net ve temiz çıkıyor bassa gelince jbl gt4 serisini al derim daha derinden ve daha uzun bass veriyor.gt5 biraz tok gibi veriyor bassları tabiki sana kalmış bir seçim ama kurdugun ses sistemi güzel Düzenleyen : azman
uzun ve derin bass istiyorsan portlu kutu sert kısa bas istiyorsan portsuz kutu (tüp bas olayına hiç girme) sanırım gt4 ve gt 5 te 56 litreydi. bu kutu litre olayı çok önemli litresini tam yaparsan süper bir verim alırsın onun için sana bir tavsiye daha bass kutusunu hazır olarak dışarda satılanlardan alma onlar stantdar litrelerde yapılmış kimisi 40 litre kimisi 45 alıp takıyosun basıı yarı verimini kesiyor.. bir marangozda tam litresinde bass kutunu yaptırırsan çok çok daha iyi verim alırsın..
anfı ve bassı sozlestıgım kısı baskasına satmıs anfı olarak MAGNAT rock 6000 aldım cok temız bı alet teyp olarak pıoneer 4050 aldım usb gırısı 2 anfı cıkısı 1 sub cıkısı var component olarak jbl 607 16cm aldım gerıye bı bass kaldı onuda alpıne alcak gıbıyım yarın denıcem ses ıyı cıkarsa alcam fotoları eklerım buraya
bence hala JBL almalısın bassı, Alpineyi yanyana koyup denersen görürsün aradaki farkı. bir de öneri olarak arkaya oval koyacağım demişşin, onları da aldın mı? arkaya 4 tane oval koyarsan çok daha güçlü ses alırsın. sesin çoğunu öne yığma, gürültü yapar.
kurdum tesısatı hocam once dusunduklerımden cok farklı seyler aldım.cokta ıyı oldu amfı bassı doyurmuyor bu halde bıle zangır zangır tıtretıyo aracı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=7619 Düzenleyen : DFA40
bende 2 tane 1000 lik jbl vardı tek alpine aldım orjınal kabinli neredeyse 2 si kadar çalıyor. jbl in eski kalitesi yok artık.