hyundaının satış politikası adeta ikinci el piyasasını yerle bir ediyor.. 2006 da çıkan eralar yeni eralara oranla daha donanımlı ve sağlam... parçadan çalarak yeni araçların fiyatını dibe vurdurdular...görüşlerinizi bekliyorum... saygılar...
Türkiyede üretilmesinden kaynaklanıyor arkadaşlar. yurtdışındaki eralar daha sağlam. ABD de era 10 yıl garantili.
10 yıl garanti ilk sahibine uygulanıyor, birine sattınız mı 5 yıla iniyor diye biliyorum, sonuçta hyundainin 2.eli birçok markaya göre iyi durumda, sahibinden sitesine kulak asmayın, oto pazarlarını ve galerileri bi gezin derim hem fiyatlarda bi iyileşme var, hemde hyundai araç arayan çok var aracınız temizse ve uçuk bi fiyat istemezseniz akşama kadar satarsınız
2006 ile 2011 era arasında ahım şahım bir fark yok. örneğin torpido aydınlatması ve cam düğmesi aydınlatmalırının kaldırılması olumsuz bir gelişme ama bunun yerinede keçe keçe olan iç halı yerine daha kaliteli pamuklanma yapmayan halı kullanmaları gibi. ya da eps direksiyon yerine hidroliğe geçilmesi gibi.
<div align="left">yerli connect bile abd kendi ülkesine ihraç ederken abd nin isteğine göre aynı özellikteki connectlere daha fazla donanım şartı koymuşlar öle almış herifler ben bi ara araştırdım yoksa bizim piyasadaki connectle abd deiki connect arasındaki tek fark güvenlik donanımı farkı....adamlarda çözmüşler bizim milleti ona göre araç piyasaya sunuyorlar her kes gibi onlarda bi şekilde bizim insanımızı keviyolar....
esp direksiyon hidrolikten daha iyidir ayrıca ömür boyu garanti kapsamındadır esp direkisyon. hidroliğe geçilmesi olumsuz bi değişimdir.Hepsini geçtim 2010 full paketlerde arka frenler kampana 4 teker disk yok.
O çok problem değil sonuçta aynı görevi kampanada görüyor.Mesela nıssan bile şu an absli araçlarında kampana kullanıyor. EPS güzeldi evet ama hidrolikte fena değil yani aşırı bir fark yok fakat eps'nin farkı hakimiyeti artırmasıdır
kardes bende size onu sorucam benim 2006 era 1,5 dizelim var direksiyonum kitlendi ve kaza yaptım garanti kapsamına girermi ?
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley22.gifbenim arabam era 2011team dizel.rot ayarı bozuk çıktı, direksiyonda yamukve bazı yerlerinden ince gıcırtı sesi geliyor.zaten çaldıkları torpido lambası, cam düğme lambaları, dikiz ayna üzeri lamba cabası.serviste fabrikanın tutumundan bezmiş, satıcı bayiilerde.onlar bile fabrikada muhattap bulamıyorlarmış.anlayacağınız çok satış, az hizmet politikası. aslında fena araç değil ama şişirme montaj ve sıfır kontrol bu hale getirmiş era'yı.
Bir de indirimli diye satıyorlar 1.4 startın anahtar teslim 25bin yazıyor, kampanyalı fiyatı 23binmiş Ee bu araç zaten 23bindi, ilk defa görüyorum ben 25bin fiyatını