geçen yıl aynısının füme rengini ilanlarda görmüştüm hatta takibe aldım n'olacak diye belli bir süre durdu sonra ilanlardan kaldırıldı
Bence Arka orjinal Ön çakma Admire ile Milenyumun arka camlarının ebatları farklı.Ve bagaj kapağı da Admire.Ama itiraf edelim adamlar Sanat eseri ortaya çıkartmışlar.Hayal gücü,Yaratıcılık ve sonuç.
Günümüzde oto sanayide görevini icra eden ustalarımızın elinden çıkma bir yapıdır, hatchback Tofaş Şahin ve üstü açık cabrio murat 124 modelleri de mevcuttur, hatta kaybolmasın unutulmasın diye perte çıkan otomobillerden önden kazalı olan araba ile arkadan kazalı olanını hurdalığa yan yana koyarlar ki sonradan arayıp bulurken zorluk çıkmasın. Önden kaza yapan bir admire nin ön kaput ve far grubu gibi parçalarının kaza eseri yanlış sipariş mi verildiği yoksa bunun bilerek mi yapıldığı da muamma bir mevzudur. Acaba milenyum kasanın parçası daha mı ucuz? hani admire farı yan sanayi 180 lirayken milenyum kasanın bir farı 179.90 lira ise adamlar haklı işte böyle yapmışlardır. Geçenlerde buna benzer bir tane getz vardı önden 2006 üzeri yeni kasa arkadan 2005 öncesi kasa şeklinde idi.
geçen bizim burda bi abi isyan etti 2002 mod doblosu vardı ilk kasa 2. kasa doblonun ön kısmını kullanmışlar adam muayeneden geçemedi
Ben de sahibinden de 1998 passatla karşılaşmıştım. Arkası 1998 di ancak ön taraf 2004 makyajlıydı. Kazasız boyasız ve tamamen orjinaldi bir de. Pişkinlikte son nokta.
Önden milenyum, arkadan admire, ruhsata yumurta kasadır kesin. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi