siz galiba burda sürekli ciddi ciddi konuşamak istiyorsunuz arada böyle şeylerde lazım tersler gibi bir cevap yazmanıza ne gerek var ? size komik gelmemişse gülmezsiniz bu kadar basit ama kalkıpta komik olan ne gibi birşey yazmak biraz sert olmuş
dalga geçer gibi bir konumu adamın hoşuna gitmiş espri yapmak istemiş size hoş gelmeyebilir ama bunu ters bir dille ifade etme hakkınız yok.
Bu arkadaşın daha önceki mesajlarını da biliyoruz siz merak etmeyin.. Neyin peşinde olduğu gayet ortada.
ben önceki mesajlarını bilmiyordum k.b ozaman ben uzun zamandır girmiyordum foruma ben ilk kez konusuna rastladım bunun o yüzdende böyle savundum ama birşey varsa bilemem orasını
Demek ki Hyundai Motor Company her hacimde çeşit çeşit motor yapabiliyor ve tüketicilere sunuyor... Ne güzel bir şey...
kore genelde her fabrikasina koyacak isim bulamadigi icin hyundai koymus bence. hepsi ayni firmanin aletleri Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Vikipediye hyundai yazin karsiniza cesitli kuruluslar cıksın. Ve bunlardan biri hyundai motor company.... Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Peki bu modelleri biliyormusun Küçük bir not dünya denizlerinde yüzen ada gibi kocaman tankerlerin %35 inin Hyundai motorları ile çalıştığını ayrıca söylemek isterim.
Hyundai sadece accentten ibaret değil. Hyundai Heavy Industries (ağır sanayi) Tabi bu modelleride bilmeyebilirsiniz.
sonrada dioruz hyundai satısları düsmüs adamların umrunda deildir otomobil satışları baksanıza ne işlerle ugrasıolar ( şaka yapıorum tabikide