Arkadaşlar fotolardaki Kumaş ve plastik konsoldaki lekeleri nasıl yok edebilirim veya en aza ne ile indirebilirim.
Torpidoyu anway loc diye bi ürün var temizlik malzemesi onu suyla karıştırıp sprey ile sıkın elbise fırçası ile kopurtun kurumadan silin hem kir çıkıyor hemde parlıyor GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kosla oksi ekşın .) Ve kosla halı için olanlardan. Bi kova suya hazırlayım temiz 5 6 tane havluyla silin sonra ıslak temiz havlularla üstünden geçin süpürgeyle güzelce çekin ıslaklığı oldu tertemiz. Yanma odasından gönderildi.
en ucuz ve etkili yöntem şimdiye kadar hiç bir şeyden böyle olumlu sonuç almadım diyebilirim bim de satılan asprins marka sprey temizleyici müthiş etkili arabanın motorunu bile yıkadım hem döşeme hem plastik malzeme hem motor vs temizliğinde ve ev temizliğinde müthiş etkili ullan pişman olmazsın hemde çok ucuz.
Araç bakım bölümünde bolca uygulama mevcut, fikir verebilir. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Koray yanliz neredeyse tum marketlerde satilmaya basladı bu markasi asprins olsun benzer isimlerle de satiyorlar bence en iyisi bimden al SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aspirin marka temizlik sıvısı Güleç Temizlik ürünlerinin ilk olarak çıkarmış olduğu bir üründür. Biz aspirinle herşeyi temizleriz,halı,koltuk,döşeme vb. Üretim yeri Kütahya-Tavşanlı;arayıpta bulamayanlara(bim de satılandan memnun olmayanlar varsa) gönderebilirim.
Merhaba arkadaşlar yeni konu açmamak için buradan sorunumu paylaşmak istiyorum. Benin ön camımda alt kısımlarında sileceklerin silemediği yerlerde yani iki sileceğin tam ortasında toz görünümde bir leke olmuş ve ne kadar uğraştıysam çıkaramadım görünüm sanki daha çok cam kirliymişte silecekleri çalıştırıp sadece belli bölgeleri temizlemişim sileceğin ulaşmadığı alt kısımlar tozlu gibi duruyor. Şimdi piyasada Sonax'ın cam temizleyici spreyleri var camdaki parlaklığı arttırıyormuş daha geç kitleniyormuş vs vs. bu ürünü alsam faydası olurmu ? Eğer olmazsa çözümü ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi