http://www.toyotr.com/lastik.php?id=13 Arkadaşlar bu toyo V tipi taban lastikler yarış kullan at lastikler mi, yoksa normal uzun ömürlü kullanım lastikler mi?
gayet küçük boyutlu olanları var, yarış tipi lastik olma ihtimali hiç yok. sadece hız indexleri yüksek.
yarış tipi kullan at lastiklerde genellikle competition use only yazıyor zaten o lastiklerin tipide kendini ele veriyor ya slick oluyor ya bir acayip dişli oluyor ama toyo proxxes bir nevi tunercıların işine yarayan performans lastiklerinden birisi yarış lastiği değil.
Ayrıca o tip lastikler genelde üreticinin web sayfasında satışa sunulmazlar, sessiz ve rahat sürüş imkanı sunar gibi özellikleri de dile getirilmez çünkü bu önemli değildir.
aynısını bir dostum 2 senedir kullanıyor. ben yönlü lastik sevmem ama fiyatına göre iyi lastiktir. ülkemizdeki bağzı semislick lastikler nankang ns2r-kumho ku36-yokohama a048 dir.
V tipi lastikten mumkun oldugunca uzak durulmali. Islak zemin performansi berbat. Aşırı ses yapar. Muayneden gecmez diye biliyorum bunda tam.emin degolim ama ve en onemliside yolda giderken yarilmaya cok musait bi lastik. Nekadar ekmek okadar kofte yani. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor. Kendinizi riske atmayin. Sonucta yolla arabayi bir arada tutan tek sey lastikler. Allah kazasiz belasin sürüsler nasip etsin.
hangi aracta hangi ebatta kullanmayi dusunuyorsunuz? bu desen kuruda , isininca cok iyi , fakat yol sesi ve islak performansi icler acisi fiyata gore iyi ama daha farkli alternatiflerde degerlendirmeli bence