İ30 Vs Ceed Yine almanların yaptığı boş gereksiz ve hikaye bir test.. Testin kazananı i30 ama Ceedi resmen öldürmüşler.. Anlatıklarının hepsi yalan yanlış alakası olmayan şeyler.. Hemen hemen aynı araçlar. Olayın asıl ana teması şudur ; İ30 dan korkan almanlar pastadan bir payda ceed in almasından tirtir titriyolar ve böyle boş hikaye testler yapıyolar Buyrun buda hikayemizin linki ; http://www.autoshow.com.tr/ceed-ikizi-i30a-karsi-VideoDetay/207.aspx
Aynen Ersin abi neymiş KİA'nın donanımı seviyesi düşükmüş hiç bir alakası yok 2 versiyon var diyelim. 2 versiyonun arasında sadece blutooth hız sabitleyici hafızalı koltuk eksiktir yani KİA'nın boşuda dolu gibi gelir insana resmen yalan yanlış şeylerden bahsetmiş :RpS_mad:
Arkadas araba alacak bakiyoruz ona buna altea bulmus seat. Ozelliklerine baktim 2 cocuklu evli adama gidecek araba genis vs. Seat diye on yargi yapmadim. Bir arkadasimizda kalkti o paraya git polo al dedi. İste o gunden beri beyin kanamasi geciriyorum cunku motoru iyi degildir vs demisti. Sonuc olarak olumune hyundai arkadas. İ40 baktim bu gun arastirdim biraz hanimda razi insallah alirim. Aldigim gun diyecekler o paraya passat vs. Vs. WAS serisi ve fransiz alacak kadar zengin degilim. Xperia 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1.4TSI'den 12HP daha düşük dediği an video'yu kapattım. Bi boktan anlamayan adam bile atmosferik ile turbo aracı kıyaslamaz, alman milliyetçiliği gayet doğal.
Testtede CEED 1.6 GDİ İLE İ30 1.6 CRDİ Karşılaştırılmış Performansı düşük demiş ceedin dedim ne alaka aynı motor aynı alt yapı şanzıman , aynı ağırlık eee farklı olan ne sonradan farkına vardım.
Geçenlerde 2011 Ceed e bindim... Araç şirket aracı 85000 km de... çok bozuk yollarda kullanmamıza rağmen gram ses yoktu... İnanın benim araçtan sessizdi... Arkası da oldukça geniş diz mesafesi sunmuş... Dedim helal olsun...