Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu Kadar Çabuk Aracın Boğulması

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda RuSeN tarafından 20 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. RuSeN

RuSeN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim araç 2005 Hyundai Accent Admire 1.3 16o Km bir yola bu aracımla çıktım ama giderken çok az bir devir tutturamayınca ve klimayı da açınca stop etmeye başladı o da boşa gelince veya vites değiştirirken rampa inerken tık stop ediyor araba yani kısaca çok çabuk boğuluyor nedeni nedir ustalar birşey bulamıyor ?:RpS_mellow::RpS_mellow::RpS_mellow::RpS_mellow:

2. bahadırbey

bahadırbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Lütfi ALAGÖZ
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Bence ,öncelikle aküyü ve bujileri kontrol ettirin.boğulma olsa en azından çiğ benzin kokusu alırsınız.

3. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Akü araç çalışırken devre dışı kalır.Bujilerde sorun olsa araç tekler ama stop etmez.Muhtemelen başka bir sorun vardır.Araç lpgli ise lpg kitine baktırın.

4. samet78

samet78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    sizin sorununuz bence boğaz kelebeğinin kirlenmesiyle kaynaklı onu temizlettirirseniz düzelir inşallah.benzer bir sorun da bizim era da vardı sürekli boğaz kelebeğini temizliyoruz artık sorunumuz 5-6 aydır olmuyor.araç genelde rölentisinin düştüğü anlarda stop eder(aracı boşa aldığınız da)bunun çözümü kelebektedir diye düşünüyorum.

5. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bugünlerde bu tür konular çok arttı yakıttan olabilir mi acaba? yazın yakıt firmaları katkıyı azaltıyorlar ondan mı oluyor?

Bu Sayfayı Paylaş