iyi akşamlar herkese 2 haftadır ikinci el arıyodum çeşitli sitelerde benim getz için aslında 16'' almak niyetindeydim ama fiyat olarak en uygun olan bi 15'' jant buldum MARKASI LD 15'' 4X100 KULLANICININ DEDİĞİNE VE FOTOGRAFLARA GÖRE SIKINTISI YOK TEMİZ 3 AYLIK JANT FİYAT OLARAK 350 DİO SİZCE İKİNCİ EL BİR JANT İÇİN FİYATI NASIL ?
15'' için fazla diosun yani ne kadara kadar verse almam mantıklı bu jantı yani aslında 380den başladık pazarlıga 350ye düştü bana bu konuda fikrini söylersen sevinirim
Neden jant için fazla hemşerim 3 aylık jantsa eğer kusuru yoksa o fiyata değer sıfırını almaya kalksan 500 lira tabi jantı görmeden konusmak doğru değil.Şahsen kendi jantlarımı aracımı satsam dahi değerinin altında vermem istemeyen almasın orjinalleri duruyor takar veririm aracı bence fiyat abartı değil sadece sizin göz zevkinize kalmış bir olay teneke jant alsanız aynı para
zaten sıfırı kaç paraki 350 diyor ? benim 15 tsw ler 350tl idi nakit ben alırken lastikler 750tl tutmuştu
sıfırı nerdeeen baksan bugun piyasasında araştırmama göre 550-500 tl işin gerçeği benim düşüncem bi ürün 2. el oldugu an fiyatı yarıya düşer bunu nerden biliyorum 2 sene önce 1100tl ye yine sıfır jant lastik alıpta sadece 1 gün kullanıp 600e satmıştım çünkü yok almıolar istersen al kullanma 2.el abi bu diyolar neyse işin özeti jantlar çok hoş çok abartılacak kadar değil ama benim kafamdaki şu yani 350tl ye alsam daha ucuzuna rastlayıp pişman olurmuyum.. yorum yazan ark. çok teşekkür ederim bu arada.....
İstanbulda olsaydınız 350 den asagıda fiyatlara denk gelir ve pişman olabilirdiniz. Kayseri sartlarına göre daha dusuk fiyuat var mı dır bilmiyorum. O yüzdenfiyat sorarken bunuda göz önunde bulundurmak lazım. burda 400tl sıfır jant satıyorlar.
Begendıysenız ve sorunsuz ıse hıc arkanıza bakmadan alın derım 350 tl ye gayet uygun bence 3 aylık jant sonucta cızıgı gozunuz gıbı baksanızda olur ama bellı olmaz dedıgım gıbı jantta problem yoksa 0 olsa ne degısır 2.el olsa ne degısır