Resimler gözükmüyor. Resim yüklemek için imzamdan yararlanabilirsiniz. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sağol un Fırat bey yardımınız için.sorun bu ne oldugunu bulamadım net tede baktım ama bişey göremedim.
evet olabilir ama 15000 de bakım oldu su an 19000 de ve bakımada epey var bu menü yü ilk defa görüyorum 151 neyi ifade ediyo bilemedim degişmiyo. oradaki KM ise geriye doğru sayıyo sanırım..
Bakım yapılınca sonraki servis km'si güncellenmemiş olabilir. Resim eklenmişken bende bir şey sorayım. Benim yeni i20 aracımın harareti hep resimdeki noktada 90'ın bir kademe altında oluyor. Normali bu mudur?
Sunbeke katiliyorum, dedigi gibi olabilir - servise gittiginizde bi sorun yinede icinizde kalmasin. - normalde 90a gelmemesi gerekiyor benim bildigim. Uzun yol yaptiginizdada mi ayni yerde kaliyor?
ayarlar bolumunde bakim araligini sece biliyorsun ordan bakim aralik tarihini ve km sini bi kontrol ede bilirsin hareret gostergeside 90 nin bir alt kademede olmasi normal
Bakım sadece km olarak olmayabilir. Mesela önceki aracımda km tamamlanmasa bile 1 sene geçince çıkıyordu işaret.
Evet servis isareti o. Servis zamani geldi demek. Daha once bi aracimin 15.000 de bir servisi yapiliyordu fakat fabrika cikisi servis zamani 20.000 km ye ayarlanmis. Yani 15.000 de servis yaptirsanda servis km sifirlamiyorsa 20.000 de bu isaret cikiyor. Hatta servisle atismistim fabrika bile 20.000 de bir araci cagiriyor siz niye 15.000 de bir cagiriyorsunuz diye. Yok Turkiye sartlari yok bilmem ne yava gevelemislerdi. LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sorun vs yok. Servis sagolsun güncelleme yapiyor ama sözlü bilgi vermiyorlar. Bakiniz 9 bin civarindaki km, siz kullandikca azalacak, sifirlandiginda ise bakim zamaniniz gelmis demektir. Yani su an anahtar isareti ve yaninda yazan km, bakima kalan km demek. Kilometre yerine gün de yazabilirdi, bu da bakima kalan zamani ifade eder. Benimkinde yanilmiyorsam gün yaziyor. Gün veya km degisiyor mu, yoksa ikisi bir arada mi su an aracta olmadigimdan hatirlamiyorum.
Yeteri kadar denmemis olabilir ben de geri durmayayim hyundaide 90 derecenin bir tik altinda caki gibi duran hararet gostergesi normaldir. Hyundailer bu sekilde calisir. SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi