Bugun gözüme takıldı gören varmı bilmiyorum sizlerlede paylaşmak istedim özellikle açıklamayı okuyun derim Tofaş Şahin 1.6 ie 1995 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 162655055
Nedendir bilmem her Tofaş muhabbeti olduğunda bu resim aklıma geliyor .NCAP tan her ne kadar bir tane bile yıldız alamasa da :RpS_thumbup:
orjinali olan fiat regata ya çok benziyor ama açıklamasını geçtim detaylarda hatalı 1.6 i e motorlu şahinler 97 beygir güce sahip ve önden çekişli değilki önden çekiş yazmışlar? komple bir dalga geçme durumu var fiyatıda fena değilmiş aslında bunu satıp sıfır i20 alacaklar heralde
i20'den ziyade Linea veya Symbol yakışır şahinden sonra. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koptum yaa ama bu ilan biraz cümbüs olmus gercekci olamaz. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam iyi makara yapmış.Arkadaşın birinin dediği gibi efsane ilan olsun diye yazılmış.Ama yaratıcı bir ilan olmuş.
Bi ilan vardi o cok hosuma gitmisti kaplumbasini satiyor cocuk ama cok seviyormus siir gibi roman gibi yazilar yazmis arabasina asik biri HTC One cihazımdan gönderildi