Arkadaşlar merhaba? Elimde şöyle bir araç var. 66 bin tlye yazlık+kışlık lastikleri ile bırakacak. Fakat tanıdığından aldığı için 2. Sahibiyim demişti adam. Servis kayıtlarından 4 el değiştirdiğini öğrendim. Direk bulaşmayım mı? Ekspertizden temiz çıkarsa alınır mı? Teşekkürler şimdiden. temiz araçİlan No: 667221402 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-arac-667221402/detay
Saticinin soyledikleri ile gercekler ortusmuyorsa uzak durmakta fayda var.. Muhtemelen al satci ve kimbilir gizledigi daha neler var...
66000 lira vericeksen bu arabaya Üç beş daha ver iyi bir ekspertize götür Hava yastıkları alt takım cam tavan falan baksınlar
İkilemde kaldığım konu 4 el değiştirmiş araç iyi bir ekspertizde temiz çıkması durumunda güvenle anılır mı ? Ya da satarken 5 el olacak zarar edermiyim?
4.el olması kaygı verici üzerinde istatistik yapabilirsin Yani bi sorunmu varda herkez satmak istiyor diyebilirsin Ayrıca bir çok arıza ve kronik sorun Orta vadeli kullanım sonucu belli olur Eksper bu gibi sorunları genelde farketmez
Sağ arka kapı ve sağ arka çamurluk boyalı. Fakat adam aldığında ekspertiz yaptırmamış. Yani bana sürpriz olabilir kaput filan değiştiyse
Sahip meselesini bilemem ama alırken baktirmadim demek expere gittik başkada çıkarsa salaga yatarım demek
O kadar para verecek ama alırken hiçbir şeye baktırmayacak.İnanması zor maalesef.Alsat işi yapıyor olabilir.İyi bir ekspertiz ile birlikte iyi bir ustaya gösterilip alınır bence.Bütün araçlar zaten bu şekilde kontrol edilerek alınmalı.