Kadının biri aracıyla orta refüjde bekliyordu sola dönecek.Dönecegi yerdede bir araç bekliyo kadın daldı herhalde araç yolun ortasına çıktı hiç farkında degil o bekleyen aracın gitmesini bekliyordu.Dolmuşun arkadan çıkınca kafa kafaya kaldık.Korna firen derken kadın panikledi baktıgı aracın arkasından kaldırıma çıktı agacı indirdi.Bende maddi hasar yokda az kalsın gidiyoduk. Düzenleyen : Koruycu
geçmiş olsun, dün akşamda ben bir kaza gördüm, bir tane 2010 fiestaya tam sol orta direkten tahmin ediyorum yine ford focus sert girmiş, arabadan 15-16 yaşlarında bir kız çocuğu çıkardılar, sol tarafta oturuyormuş sanırım sol kolunu tutarak çığlık çığlığa ağlıyordu. arabaların hava yastıkları açılmıştı... manzara gerçekten çok ürperticiydi. Allah kimseye kaza bela vermesin, bununla geçmiş olsun. dediğiniz gibi cana gelmesinde mal nasıl olsa yeniden alınır. lütfen dikkatli araç kullanalım arkadaşlar, herzaman karşımızdaki sürücünün kör ve sağır olduğu düşüncesi ile araç kullanalım. her zaman söylerim trafiğe çıkmak hayatla kumar oynamaktır.
Büyük Geçmiş Olsun... Son zamanlarda trafikte sadece kendini düşünen, bencil insan sayısı o kadar arttıki, ben hergün bişeyler atlatıyorum. Hatalı sollama yapanlarmı dersiniz, sinyal verdiği için şerit kendi malı gibi davrananmı dersiniz, hatalı olduğu halde bide kendini haklı görenlermi istersiniz. İstanbul da yaşam kalitesi hergün düşüyor. Daha da iğrençleşiyor...