Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Bu fiyata böyle araba yok yok yok yok !!!

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda Kaan Çelikçi tarafından 9 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Valla saatlerdir araştırıyorum , hem donanım hem teknik inceleme hem yakıt tüketimi hem konfor hem servis maliyeti hem garanti süresi kısaca aklınıza gelebilecek bütün kriterlerin hepsini araştırdım yok arkadaş , bu fiyata bu donanıma bu özelliklere sahip bir başka model marka araba yok !!!

Ayrıca şunlara özellikle lütfen dikkat edelim benzinli motor,turbosuz motora sahip olması,araç ağırlığı,motor hacmi,baz donanım olması,garanti,minimum fiyata sahip olması en büyük inceleme önceliğindedir!!!

FORD FOCUS Comfort 1.6i 100 Hp 30.760 TL
    VW GOLF Trendline 1.6 102 Hp 36.700 TL
    RENAULT MEGANE HBAuthentique 1.6 110 Hp 16V 35.250 TL
    FİAT PUNTO EVO 5K ACTİVE 1.4 FİRE 77 Hp 25.879 TL
    FİAT PUNTO EVO 5K DYNAMİC START&STOP 1.4 MULTİAİR 105 Hp 29.216 TL (EN PAHALI MODELİ :))
    FİAT BRAVO 5K ACTİVE PLUS 1.4 90 Hp 30.870 TL
    DACİA SANDERO AMBİANCE 1.4 75 Hp19.050 TL
    HYUNDAİ İ30 TEAM 1.4 CVVT109Hp 32.900 TL

Yahu arkadaşlar araştırın yemin ediyorum yok yaaa i30 gibisi yooooooooookkkkk :)

Tabi şöyle bir seçenekde var eğer ucuz olanı alıp fullerseniz oda çoğu markada anca i30'un baz donanımda standart donanımına denk geliyorki rakamlar nerelere geliyor şaşırmamak imkansız:)Buna yakıt tüketimleri eklenince -ki hepsi benim i30'umun şuanki tüketim değerlerinden fazla yakıyor oda fabrika verileri :) ayrıca i30 çoğundan en az 100 kg daha ağır -ki buda en büyük handikapı demekkibirde hafif olsaymış hiç yakmayacakmış :) aslında bu araçlara sahip olan bir kaç kişi bulup testlere çıkmak lazım , araçları eşit ağırlıklara getirmek en önemli öncelik olmalı tabii , şöyle bir yola çıkıp ne kadar yakacaklar görmeli , önce şehir içi kullanacaksın bir deposonra bir uzun yol yapacaksın aynı şekilde bir depoyla asıl o zaman çıkacak tüketim değerleri :) üstüne birde standart yol tutuş testleri yapacaksın slalomlar hızlanma durma değerleri falan , konfor testleriyapacaksın , bagaj değerlendirmesi yapacaksın , yapacaksında yapacaksın eminim hiçbirisi i30'u geçemeyecek ama bunu yapacak imkan yokki :(

Yukarıdaki bütün markalar ile yapılacak testte valla bulabilirseniz buna razı gönüllü araç sahipleri ben sonuna kadarvarım :)

2. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel çalışma olmuş valla hyundai birazdaha araçalrının kalitesini yükseltip birazdaha raçalrının arkasında dursa var y o plasitk renolar meganalr kangolar alınmaz bilede işte az yakıyo diye gidiyoalr plastik arabya dünyanın parasını bağlıyolar varya benim zoruma gidiyo okadar parayı plastik bir arabaya bağlamak...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

3. frekans76

frekans76 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yürü be Kaan kim tutar senihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Şaka bir yana dediklerin çok doğru.Hyundainin C sekmentindeki İ30 unun yanına diğer araçlar pek yanaşamıyor. Ama bazı hataları da yok değil.Ben dizel kullanıyorum.Daha önceki versiyonları donanım olarak daha dolgun iken sonradan ülkemize getirdikleri Team, Mod ve Prime versiyonları eksik donanım olarak getirildi.Özellikle Mod donanımda epey bir kırpılma olmuş.4-5 tane önemli özellik bir üst donanım olan Prime aktarılmış.Nasıl olsa satılıyor mantığı ile hareket ediyorlar, ama yinede piyasadaki dizel acısından alınası en iyi araç gibime geliyor.

4. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tipik türk satıcısı mantığı neticede baktılar ülkede arabalrda fazla özelliğe gerekyok tabiki öle yapıyorlar..mesela bursalu ford connect amerikayada ihraç ediliyo hiç merak ettinizmi armerikaya ihraç edilenle bizim ülkemizde piyasaya sunulanın arasındaki farkı...amerkaya ithal edilecen aynı seri connectlerde güvenlik sistemi daha fazla yani adamalr aldıkalrı araca bile özen gösteriyoal güvnliğe önem veriyoalr gerisini siz düşünün artık...

5. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yiğit valla ne olsun ben bu arabayı çok seviyorum yahu ;)
    Onlarca insan neden aynı şeye bir logo uğruna binlerce lira fazla para verir anlamıyorum valla ???
    Bu arada atladığım bir kaç marka ve odelde varmış , onlarıda şimdi ekliyeyim ;
    OPEL YENİ ASTRA 1.4 ENJOY 37.954 TL (YENİ KASA VE TEKNOLOJİ İLE İ30'DAN BİR ADIM ÖNDE GİBİ) AUDİ A3 SPORTBACK 1.6 25.781 € = 50.272 TL TOYOTA AURİS 1.33 COMFORT 34.400 TL
    İlk yazımda ve bu yazımdaki listelerde bulunan araçlar içinde şahsi fikrim İ30'a en ciddi iki rakip var.Bunalr tabiki teknik özellik ve donanım olarak neredeyse İ30 TEAM modelinden bir adım önde olan yeni araçlar , i30'larımız ise piyasaya çıktıkları ilk günden bugüne neredeyse aynılar bunu unutmamak gerek.
    Gelelim bu iki dişli rakibe ;) Fiyat düşünülmezse en iddialı rakibi OPEL YENİ ASTRA donanım , dizayn , konfor ve güvenlik alanında oldukça dişli bir rakip fakat birkaç eksi ve artısı düşünülmeyip 5.000TL'lık ciddi farkgöz önüne alınmazsa oldukça pahalı bir rakip !!!
    ikinci en önemli rakibi ise TOYOTA AURİS yaklaşık 2.500TL bir farkla OPEL'den daha ağır bir rakip olarak görülebilir!!!TOYOTA markasının kendisini kalite olarak ispat etmiş olduğunu herkes biliyor.Çok ciddi sorunlar çıkartmayan dayanıklı ve güçlü motorlara sahip olan nadir markalardan biri. Şuan araç almayı düşünen biri i30 ile bu markalar arasında tercih yapmak zorunda kalsa şahsen ben 2.500TL fark verip AURİS'e yönelebilirdim ama çok iyi araştırmak lazım yinede.Araca sahip olmanın yanında kullanım giderleri ve servis mmaliyetleride satın almada oldukça etkili olduğu aşikar. Ama sanırım Hyundai servislerinin duyarsızlığından dolayı bir adım daha yakınlaşabilirdim TOYOTA'ya!!!
    Aslında daha bir çok marka var muhakkak fakat hatırlayamadığım için ilave edemedim ;)
    Bu arada opel yeni astrayı incelerseniz adamlar aracı sattıran şeyin güvenlik ve görüntü olduğunun farkında olmalılarki güvenlik donanımları i30'la aynı ve hatta bazı fazlalarıda var , görüntü kısmında ise standart jantlar 17 inch'den başlıyor :)
    Not:Listelerdeki araçların tamamı baz modelleridir!!!

6. erten123

erten123 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Team modelinde arka camlar bile otomatik değil. Bence çok saçma kapı kollarını insan göve renginde yapmazmı yahu. onun dışında araç gerçekten güzel ve tasarımıda çok hoş.

7. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    A3 50 bin TL, onda da sis farı ve çelik jant yok üstelik 1.6, 50 bin TL'lik i30 olmadığı gibi en yüksek modli olan 1.6 CRDi Prime Otm'de her özellik var ve motor olarak da daha avantajlı. Aynı paraya bomboş Audi alacağınıza yine i30 tercih sebebi olur.

Bu Sayfayı Paylaş