<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> Sitede aksesuarlara bakarken dikkatimi çekmişti . Direksiyonun sol kolundaki düğmelerden sağ üsttekini hız sabitleyiciye benzettim. Eğer öyleyse dünyanın biyerlerinde hız sabitleyicili era lara biniliyor demektir. Yani bizimkilere de uygulamak imkansız değil. Daha önceki konularda maliyetinin çok olacağı konuşulmuştu. Ne kadar çok olabilir ki en fazla 2 radar cezası https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif(Sabitleyiciyi taktırırsam hızı sabitleyip hızlanmayacağıma inanıyorum çünkü) Kısacası benim gözler orayı kesmiyo gören, simgesini tanıyan var mı? Eğer öyleyse servise falan soralım parçaları getirtebiliyolar mı, montajını yapabiliyorlar mı öğrenmek lazım.
hiz sabitleyici cok gereksiz bir aksesuar bence, en son kac sene önce kullandigimi hatirlamiyorum. ayrica resimdeki tuslar tahminim tripcomputere ait.
erda hız sabitleyici mihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif süper yaa... ihtiyacım olan böyle bi tebessüm dü .. Allah razı olsun.
sol tarafta cruise tuşları olan era da var ama fotoğraftaki teyple ilgili. çünkü en soldaki uzun tuşta vol yazıyor. yurtdışındakilerde 2008lerde bile esp var. cruise ise 2010dan sonra konulmaya başlandı.
Hocam bunlar gercekten cruse control, yurt dışı ERA larda mevcut , hatta BLUE da bile cruise control + sesli komut yurt dışında mevcut . Böyle şeyler tabi ki monte edilebilir ancak maliyetinden çok sonradan yapılan bir ekletinin sorunsuzluğu önemli bence . Zira oluşacak bir problem de özellikle bir mudahale de Cruise control un devreden cıkmaması sıkıntı olur. Düzenleyen : emre027
evet, yurtdışında mevcut. fakat arkadaşın koyduğu fotoğraftaki değil. Çünkü onda vol ve kulaklık işareti var. Cruise control düğmeleri böyle:
Ben her hafta uzun yola gittiğim için ihtiyaç duyuyorum hele ki bu yakıt fiyatlarından dolayı sabit hızla gitme gereksinimi duyduğumdan beri. Abes bişey yok niye güldüğünüzü anlayamadım Devreden çıkmama gibi bir durum manuel vites araçlarda imkansız. Nasıl olsa debriyaja basınca motor istediği kadar gaz versin gücü tekerleklere aktaramıycak. Sıkıntı olmaz yani. <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> <div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none"> İşte bu resimle de varlığından emin olduk. Teşekkürler
Komik Olan Nedir ? Siz Herhalde TR Dışındaki Eraları Trdeki Boş Eralar Gibi Sanıyorsunuz. Düzenleyen : Ersin
Arkadas bilmiyorki burda vaktini harcayip sizi adam yerine koymus acik acik ne oldugunu sormus. dogrusunu soylemek yerine ezikleme, goygoy pesine gitmissiniz. Milletce nezaman bukadar kibirlendik?
yazmadan önce konuyu iyice okudunuz mu? yukarıdaki 1 mesaj hariç hepsi düzgün düzgün cevap vermiş, o bir mesaj da 41fd diye hiç de aktif olmayan bir kullanıcıdan gelmiş, ona da diğer üyeler cevap vermişler. doğrusunun ne olduğunu da söylemişler, daha nasıl bir cevap bekliyordunuz? yazdığınıza dikkat edin: lafınız kimeyse ona söyleyin, çoğul kullanınca olmamış.
yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim "sizli bizli" üslup kullandığım için çoğul anlaşılmış. Lafım ilgili şahıs / şahıslara. Milletçe diyorum çünkü her üç başlıktan birinde böyle bir tip çıkıyor karşımıza sizde şahit olmuştursunuz.