Merhaba Sn. Forum Sakinleri, Bu hafta başında bir 2006 Model 2000 CRDI VGT araç alarak ben de aranıza katıldım. Bir sorum olacaktı. Direksiyonun sol altında yer alan resmini paylaştığım bu düğmenin görevini biliyor musunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir de bu aracın Türkçe kullanma klavuzu var mıdır? Forumda da internette de ingilizcesini buldum ancak Türkçesini bulamadım. Yardımlarınız ricasıyla...
Silecek ısıtması olabilir. On sileceklerin alt kısmında rezistans çizgisine benzer çizgiler varmı kontrol edebilirsiniz ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Çok teşekkürler bilgi için hocam. Evet dediğiniz gibi sanırım. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet o düğme silecek ısıtması. maalesef türkçe kullanma kılavuzu ben de bulamadım. 2005-2006 santa fe için.
Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın. @oesqure ve @yanlayanaccent ustalar, aradığınız kullanma kılavuzunun şu olma ihtimali var mıdır? https://www.hyundaiclubtr.com/upload/pdf/Santafe.pdf Diğer kılavuzlar için forumda açılmış bir başlık var: https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-kullanim-klavuzlari-tanitim-kilavuzlari.19120/
Kitapçığa kısa bir göz gezdirmiştim, o sırada 6. bölüm 39.sayfa'da aracın resmedilmiş halini görünce budur herhalde deyip yazmıştım mesajı. Hatam olmuşsa kusuruma bakmayın.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.. Ne özellikler var ön cam rezisdansı dedikleri özellikten farklı birşey mi oluyor bu silecek ısıtıcı?
ön cam buz çözücü diye geçer, rezistans kısmı tüm camda degil sileceklerin olduğu bölümde yer alır. çok işe yarar, millet camda buzu kazımakla uğraşırken siz bu düğmeye basarsınız. silecekler eskidiğinde ses yapar özellikle soğuk havada, siz yine bu düğmeye basarsanız silecekler de ısınır, sesi azalır veya kesilir.
Çok teşekkürler. Amin. Allah razı olsun. Araç çok dolu. Yani içinde bir tek mini bar yok . Evet ön cam ısıtıcısıymış. Bilgi ve tecrübe katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum.
Bu sabah ön cam olduğu gibi buz olmuştu. Bu düğmeye bastım. Sonuç Harika. Vay be adamlar neleri düşünmüş
bendeki düğme çalışmıyor. herhalde arabamın çalışmayan tek özelliği bu. henüz arızanın nerede olduğuna bakmadım.