2000 model 1.3 yumurtamı sattım ve 15-20 bin lira arasında bir araç düşünüyorum yada internette 36 bin tl ye 1997 model 5.20 i 24 valve 80 binde bir araç gördüm bir yandan da bütçeyi zorlayıp böyle bişey yapayım diyorum ama 5.20 araç kaç kuruş yakar arıza çıkarır mı hiç bir bilgim yok sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
E34 sizi yorar ama benim param ve uğraşacak zamanım var derseniz alın alacağınız e34 en iyi ihtimalle 0.50 kuruş yakar sorunlarıda falan cabası o paraya corolla civic yada admire alın rahat rahat binin o paralara alınacak alman arabası mercedes haricinde üzer Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
97 model bmw 80.000 km de değildir oynanmıştır. Yada o paraya vermezler D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
abi sen al bi admire vaya elantra xd2 kasalardan rahat rahat temiz temiz bin hem sorunsuz araç ikiside
arkadaşlar baktığım araç 80 binde e39 kasa manuel 5.20 parça ve arıza yonunden sıkıntı yaratcağını sanmıyorum ama yakıtı beni korkutuyo bide alınca lpg taktırmak gerekir ve o paraya 97 model araca 35,36 bin tl + lpg değer mi kararsızım doğrusu
Dünyaya kaç kere geliyoruz seviyosanız alın gitsin ama bi arıza çıkartmaya başlarsa altından zor kalkılır. Tam kumar yani
O paraya 80 binde e39 olmaz hem de manueli siz onu bırakın yazık etmeyin paranıza hee ben masraf da ederim derseniz olur ama kafam rahat etsin derseniz bende xd2 elantra derim yada dizel cerato olabilir
Admire alınabilir ama size tavsiyem dizel 3 silindir olduğu için tutulmuyor ama 1 sene bindim bir çok dizel seriliği konusunda halt yemiş bana sorun çıkarmadı ama nedense hangi tamirciye götürsem çok sıkıntılı araç diyordu dayanamayıp sattım bende. o paraya iyi bir 1.6 bulunabilir benzinli.