2009 Accent Era 1.4 TEAM ABS arabam şehir içi ve şehirler arası karışık (110km si şehir içi) 460km de 150 TL yaktı klima sürekli en düşükte açık ama hiç gaza yüklenilmedi. Yaklaşık 320krş a denk geliyor km de nasıl sizce bana baya fazla geldi de benzer arabası olanların görüşünü almak istedim... Düzenleyen : gilker
2011 era mode benzinli aynı şartlara yakın olarak km de 0,85 lt yakıyor yeni araç fazla yakar sonra düşer denilsededüşse düşse 0,7 düşer herhalde 0,6 yakarsada öpüp başımıza koyarız
Forumda yeterince yakıtla ilgili konu başlıkları var .Oradan takip edin.Yada yorumları okuyun.Tekrar konu yakıt ile ilgili konu açılmasına izin vermiyoruz.Ayrıca profilinizi doldurun.Tanıtmadıysanız tanışma bölümünde kendinizi tanıtınız
142 liraya dün fulledim.depoda biraz vardı.bagaj dolu.4 kişi.ayrıca arka ortada ve paspaslıklarda eşyalarda var.afyonda ve otobanda bazı zaman aralıklarında dur kalkda yaptım.hızım 100-120 klima 1-2 genelde 1 de.birkaç saat açık kaldı.572 kmde ışık yandı.yanlış hesap değilse 25 krş yakmışım.
hız sınırı arttı artalı basıyorum ve yakıyor.. 90 km iken uzun yolda 6 litre yakan aracım..110 a çıkınca..115 civarı hız, otobanda 120-130 arası..5 yolcu bagaj tıkabasa dolu..yokuşlarda 4. vites 4 bin devir 110 km ile tırmanış.. 330 yaktı..1075 km de..bunun içinde 30 km lik yolu 1 saatte gittiğim yerde oldu..en fazla 75 km de ş.içi..kima açık. buda 7.5 litreye denk gelir..ben konya ş.içinde bile 7 litre yakıyorum Düzenleyen : mdx78