Aşağıda linkini verdiğim araca dikkat arkadaşlar adam açıklamada boya yok demiş ama ilk resimde de görüldüğü gibi araç boyalı mesaj attım boya var mı diye yok dedi resimde boyalı gözüküyor kardeş dedim Ziebartta mı çalışıyorsun diye bide küfür etti onun için dikkat araç boyalı Hyundai Accent Era 1.5 CRDi Select 2006 Model 24.300 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 172914484
Resimde gördüğüm kadarıyla çamurlukla kapı arasında ton farkı var. Km side doğru olmayabilir araç almadan iyi araştırmakta fayda var. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Sağ tarafta bariz renk tonu farkı var. En zıt olduğum seylerdir bu hususlar, boyalıysa boyalı de ne yani.
Adamda bir gram kabahat yok. Era gibi ikincieli kuvvetli bi arac galeriye dusuyorsa o aracta her numara olabilir. Bence asil kabahat galerideki era ya bakanda Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir aracta boya olup olmadığına fotodan karar vermek biraz zor , çünkü çekim açısı , ışık yansıması vs. gibi durumlar yanıltıcı olabilir , aracın geçmişi sorgulanabilir , usta kaportacı bakabilir.
Gecmisi sorgulansa ne olur? Dun gecmisi temiz bi jetta getirmisler, ustam rica etti gittim bende bakmaya. Arac disardan sadece arka camurluk boyali gozukuyor. Telefonun feneri ile baktim boyasi da sim farki var, sim kapilarda daha yogun. Sonra actim kapilari direklere aletle baktim 20-30 mikron boya var, menteselere baktim hepsi anahtarlanmis, sonra rotus yapilmis. Yani kapilar ayni renk aractan cikma. Arac pertlik derecesinde kazali. Az daha usta bile tongaya dusecekti. O sekil oynayan adamlar var piyasada. Sent from my iPhone using Tapatalk