Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım için bir araç arıyorum i20 den çok memnunum ona da tavsiye ettim sizce şu araç ne kadar eder: İ20 2014 yeni kasa değil ama makyajlı kasa 130 binde elite blue Gündüz farı led farlar sis farı .. Far, yağmur park sensörü navigasyon hız sabitlryici\sınırlayıcı yol bilgisayarı lcd ekran vs her özellik mevcut .ama 6000 hasar kaydı var motor kaput bagaj ve tavan değişik.ama çok diri motoru on numara bir araç.sizce ederi nedir 42bin istiyor satıcı Not: resmini yüklemeyi beceremedim
Selam ilan numarasını verebilirsin ayrıca ekspertize götür şaselerde felan oynama varmı iyice baktır araba alacağım heyecanı ile hızlı hareket etmeyin
Fotoğraflar çok bir şey anlatmadı açıkçası bana. Sadece ilk fotoğraflarda panjurun altında kırmızı bir şerit daha var gibi geldi sonraki fotoğraflarda ise bunu göremedim. Sondaki fotoğraflar 25 haziranda whatsapptan birine yollanmış ilk baştaki fotoğraflar temmuzda yollanmış. Aracı satarken yıkatıp sıfırdan fotoğrafını çekmek çok zor ve maliyetli bir şey değil. Fotoğrafların yeni olmaması sebebiyle bile ben bu aracı görmeye gitmezdim. Karar sizin eğer özellikleri beğendiyseniz ekspertizini yaptırın güzelce inceleyin içinize sinerse alın.Vereceğini karar ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun