herkeze iyi forumlar.. Aşağıda verdiğim linkteki aracı düşünüyoruz , telfon ile görüştüm alacak karşılığı almış ve şuan satıyor. 18.500 e veriyo alsak baş ağrıtırmı yorum yapan herkeze teşkkr ederm. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-59-000-kmde-2010-era-crdi-dizel-sifir-gibi-kelepir-40916174/detay/
şöyle bişey aracı iş için alıcaz belediyede kiralk olarak çalıscak fakat ihale şartlarında en az 2010 model ve dizel arıyor..
60.000 km agır bakımı yapılmısmı bu araba onden patlamıs ve tavanına kadar hasar almıs eger ıs ıcabı alıyorsanız uygundur kendını o sekılde amortı edebılır
bence bu fiyata iyi ama eralar bu fiyatta bulmak cok zor bişey cıkmasın altından dikkat edin derim bence kazalı falan olduğu içinmi bu fiyatta acaba?
bençe kazalı tavanda lokal bi boya var ön çamu rluklar kaput ta boya var. yazmıs ..tabi servise sokup başka varmı diye bakmak lazım ???
kardesım benım fıkrımce buu arac alınmaz cunku onden darbelıı bu arac oyuzden yapılan ıslemler ne bılemzsın bence abs siz aal ama temiz boyasız boya varsada en fazzla ıkı parcada olsun
aracta cok ıslem olmus bence pert kaydı vardır bu aracın.ona kesın baktırın derım.sofor kullanıcak ve bır kac sene bınılıcek dersenız.yuruyen aksamında da sorun yok pert kayıdıda yoksa alınabılır...
Abicim ihale şartlarında ABS şart koşuyolar o yüzden buna bakıyorum 3 senelik ihale ve araç kendini 18 ayda ödicek. Araçta kesinlikle pert kaydı yok zaten belediye kasko istiyor buna dikkat ediyorum.Sorgullattm bişey yok.
birçok özelliği yalandan işaretlemiş, esp, dijital klima, hava yastıklarının çooğu bu araçta yok, bence bi sakatlık olabilir