Hyundai Getz 1.4 DOHC Start 2011 Model 22.500 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 138950760 Hyundai Getz 1.4 DOHC Start 2010 Model 19.250 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 139163181 Arabayı alıp Ankara'ya geleceğim. İlkd efa Ankara dışından araca baktım. Sizce bu araçlara değer mi?
Hocam araba alırken en doğru yol önce tramer ve servisten plaka sorgulaması yapmak, sorun yok ise gözle kontrol ve sürüş yaparak seçmek olur. Şahsi fikrim galericiden araba almayın. Araba biniciden alınır. Aceleniz yok ise bulun biniciden bir araba, üstteki aşamaya göre seçim yapın.
sararmene %100katılıyorum sahibinden bulmayı deneyin birde ankarada mutlaka vardır bunların temizliğinde bi araştırın derim lpg tercih sebebidir benim için ama...
2. arabaya full denmiş ama full değil. 1. arabanın km si bence doğru değildir. Getz alacaksanız bence en full olana bakın. Ankara dışından pek bakmayın. Bakacaksanız da ön inceleme yapabilecek bir tanıdığınız olsun. Galeriden alacağınız araba biraz daha pahalı olur ve %100 güven vermez.
Bunlar en sade donanımlısı, Getz almayı düşünüyorsanız en azından ABS olanı tercih etmenizi öneririm.