Selam arkadaşlar forumda lastik hakkında açılan konuları araştırarak okuduklarımdan aldığım bilgilerle yola çıkarak şöyle bir lastik almaya karar verdim tabi sizlerin görüşleride çok önemli almak istediğim lastik şu fikirlerinizi merak ediyorum Aracım Accent era 1.4 team abs modeli BURAYA TIKLAYINIZ
Ben Bridgestone sitesine tıkladığımda lastik hakkında yazılan bilgiler için demiştim.Ben B 330 EVO kullanıyorum bir önceki aracımda da onu kullanmıştım.Menmunum açıkçası ama sorduğunuz lastikte daha iyi gibi geldi bana.
Turanza yada diğer adıyla ER-300 modeli Bridgestone lastikleri iyidir. 2.5 yıl sonrasında hamuru sertleştiği için sesi fazlalaşır...
Yeni çıkan t001 olan modelinden aldı arkadaşım, vectra aracı, sert ve konforsuz bir lastik. Takır tukur oldu arabası, ben önermiyorum Michelin yada Goodyear bakın derim Samsung Galaxy S3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Er-300 modeli V serisi altı olanlara Diğer Serilere oranla en iyisi diyebilirim. Evo 330 için bile süper ötesi lastik diyenler bile var
Michelin yada Goodyear alsam yumuşak balon yapar türkiye şartlarına göre uygun değil deniyor bu er-300 içinde sert mi diyorsunuz ?
oncekı aracım da evo b 330 vardı süper otesi demiyorum lakın anlayan biri olarak soyluyorum kı gayet ıyı ıbır lastık ıslak zemınde yol tutusuda gayet ıyı artık kıslık ve yazlık lastıklere gecıyoruz dolayısyla lastıklten beklenen fayda daha da artacagı ıcın daha ucuz olarak sectiğiniz bir lastık bıle sızı bu koşullardan oturu daha da memnun edecektır sahsı dusuncem evo 330 tavsıye ederım ıyı bır lastıktır evet cok ıyı degıldır ama ıyı bır lastıktır. ama bıraz daha pahlalısı goodyear efficentgrip performance (ki testinde de bulunduım) Goodyear, "EfficientGrip Performance"ını Test Etti haberi tavsiyede ederim saygılar
3 yil er300 kullandim. Ucuncu yil ile birlikte tas kesilen bir lastik Zaten sert olan yapisi, tabanininda sertlesmesi ile kalkislarda ve frenlemelerde guven vermiyor. Birde Ford Fusion'da kisisel gorusumdur ki ilk yagmurda tutunmasi berbattir. Ben su an kullandigim aracim Getz icin Goodyear'a karar kildim. Michelin'i hem balon yapabilir hem de kullandigim yollar kaymak asfalt degil diye icim ciz ede ede alamadim. Goodyear daha once kullanmis biri olarak balon yapmadigini soyleyebilirim. Yinede kaldirima surtmemek lazim zira yanaklari cokta dayanikli degil. Yine kisisel gorusumdur ki Goodyear yumusak yanak ve orta-sert tabanli lastik uretir. Konfor olarak orta duzeydir, ulkemize uygundur ama yol tutus icin yatma ve gezmeyi arttirabilir. Performans olarak ise er300'un karsiligi efficient grip'tir. Birde kisisel bir test bilgisi yaziyim. Aracimda 185/60r14 olarak Goodyear duragrip takili haldeyken, bir baksa getz uzerinde ayni ebatta efficient grip ile denedik. Efficient grip daha konforlu, daha sessiz ama yanaklari daha esnek ve yagmurda durus mesafesinde daha kotu cikti. Birde Nokian lastiklerinde kotu model duymadim. Yurt disinda ozellikle kislik lastikleri cok tutuluyor ama ulkemizde pek bilinmiyor. Birde onu denemek istiyorum