Şu anda inanabilen var mi bilmiyorum ama bu mac kaç kaç biter tahmini olan var mi şimdiden 5 oldu... Tribünlerden yönetim istifa sesi yükseliyor mudur acaba
Almanlardan 4-5 oyuncuyu brezilya ceza sahasına koy gözlerinide kapat . Adamlar en az 4-5 pas yaparak gol atar.
Bol gollu olur demiştim ama hepsini almanlar atar dememiştim ) brezilyada futbol anlamında cöküşte bence buraya kadar gelirken bile tökezledigine sahit olduk
Uyuyodum kardesim sahura kaldiriyor kalkmadigim icin 5-0 diyor sandim birak ya ne 5 0 i dedim gittim baktim gercekmis HTC One cihazımdan gönderildi
1978 Dünya Kupasından itibaren maçları seyretmiş bir kişiyim , sürekli Brezilya nın havalı bir takım olduğu , kendilerini üstü görmeye alışık olduğunu , burunlarından kıl aldırmadıklarını iyi bilirim , en son 2002 Dünya Kupasında iftrira ile Hakan Unsalı kırmızı ile attırdıklarınıda bilirim , Futbolda genel kural , top döner dolaşır zaman geçer sonunda Almalar kazanmıştır , ama dünkü maç böyle değildi , top dönmedi dolaşmadı sürekli brezilya ceza sahasında ve genellikle kalenin içindeydi , şu Brezilyanın yenilmesine ( ezilmesine) o kadar sevindim ki anlatamam , 12 Kasmda İstanbula geliyorlarmış acaba diyorum bir kaçta biz çekebilir miyiz.