brc lpg yazımının yeni sürümü çıkmış ayrıca kulandıkları kiti de değiştirmişler yeni beyin regülatör kısaca depo şamndra hariç her şey değişmiş serviste yeni dönüşüm yatıracak olanlar yeni kiti talep etsin bizim gibi eskilerde yazılım güncellemesi ile yetinecekler iyi tarafı yazılım bizim kitlere de tam uyumlu dün yazılım güncellemesini yaptırdım sanki daha yumuşak çalışıyo motor teknisyen düşük devirde tork artışı olacağını söyledi uzun yola çıkamadım ama ilk izlenimim daha güçlü bir kalkış var brc kitle özelikle garantili dönüşüm yaptıranlar güncellemeyi servisten talep edebilirler
sanırım servisten servise değişir söz gelimi periyodik bakımda sorun olmaz yada başka bi iş için araç servisteyse ama işlerinin arasına bedava güncelleme için almak istemezler heralde bilmiyorum tavırlarını benim başka bi işm vardı o arada yaptılar sağolsunlar ücretsiz balıkaesir eraslan müşterilerine yapıyo ücretsiz kendi taktıklarına galiba bence taktırdığınız serviste bi şansınızı deneyin
elektronik ateşleme vasa lpg beyni ve yazılım vardır onun içindeki program sanayide program atmak derler
arkadaşlar bu yazılım my 07 kitte bir avantaj sağlar mı? bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. iyi akşamlar...
yeni kitten brc my10 takıldı aracıma (matrix2009) depoyu fulledim 26 km sonra lpg nin ilk lambası söndü ayrıca yol bilgisayarı da kalan benzini yol boyunca eksiltmeye devam ediyor.
bi sorun var araçta lpg başlığında çözümünü bulabilirsiniz çok geniş bir kütüphane oluştu lpg başlığı altında