Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

brc yazılım güncelleme

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ercan585 tarafından 25 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. ercan585

ercan585 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bende 2009 era team 1.4 var. araca 2009 yılında lpg takıldı. şu an 2011 yazılımı var mı bilmiyorum ama 2011 yazılım yüklemem gerekir mi?? bunu sormamamın nedeni bu ay brc lpg taktıran bir arkadaşın aracının benden daha az yakması. hemde araba 1.6 sıfır focus.

2. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adı üstünde focushttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif bir hafta önce lpg cideydim bende yakıt fazlalasmasından pimpiriklenip gittim yazılımı sordum abi hiç oynamayalım dediler brc çok zor ayar bozar dediler sizin lpg ile kaç km niz oldu bilmiyorum ama ben lpg filtresini değiştirdim 26 binde deydi sizde bi değiştirin isterseniz

3. ercan585

ercan585 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben seğiştirdim. benim arabam çok yakmıyor. fakat 1.6 900 km sıfır bir araçtan da fazla yakmaması gerekir diye düşünüyorum

4. fatih_Serhan

fatih_Serhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar bende 1.6 lpg li era almayı düşünüyorum yakıt olarak nasıl bilgi verirseniz sevinirim

5. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Bizde 1.6 era team war lpg li kmde ş.içi ort 25 kuruş yakıo belki daha az yakanda wardır.

Bu Sayfayı Paylaş