Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

brc ilgisi

'LPG Sistemleri' forumunda nacibaspinar tarafından 6 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün yardım için brcnin kendi sitesine yazdığım mesaj.
    daha öncede stop etmeden dolayı mesaj atmıştım daha sonra servise 3 kere gittim en sonuncusu izmirdeki erkan beydi bir şeyler yaptılar ama ben pek anlamadığım için bilmiyorum.sonuç olarak stop etme sorunu ortadan kalkmadı ve araba ilk çalışmalarda sabahları özellikle gaza basmama rağmen gitmiyor 400 500m sonra gaza geçince normale dönüyor. araştırdım sanırım kalibrasyon ayarlarında bir bozukluk varmış şimdi ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum,
    not: emre beyle daha önce görüştüm erkan beye yönlendirdi sonucu mutlaka bildirin dedi bende bildirdim olumsuz sonucu ama geri dönüş olmadı.
    buda bana verilen cevap.
    Slm,
    Emre Bey daha önce konu ile ilgilendiği için konunu devamını Emre Bey ile devam etmelisiniz.Her işlem basamağında buraya yazmanıza gerek yok.Konuyu Emre Bey'e bildirmelisiniz.Saygılar
    şimdi soruyorum ben zaten emre beye mesaj atmama rağmen bana geri dönüş olmadı. bende tekrar yazıyorum her işlem basamağını yazmayın diyor ve mesajımı yayınlamıyorlarbu nasıl iş ben anlamadım.
    Düzenleyen : Levent

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Müşteri memnuniyeti heryer yerde olduğu gibi BRCde de sıfır.Birde azarlar gibi cevaplamış.Serdar bey size yardımcı olacaktır

Düzenleyen : Levent

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,948
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    "geri dönüş olmadı" ibaresinden sonra verilen cevap uygun olmamış. yanlış anlamış olabilirler, bence tekrar mesaj atın.

"2A teknik" kullanıcı adı ile forumumuza üyeler, kendilerine bu başlıkla ilgili mesaj attım, yardımcı olacaklarına inanıyorum.

Düzenleyen : MSC

4. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mesajın altına gözden kaçmasın diye özellikle not diye yazdım ''emre beyle görüştüm erkan beye yönlerdirdi emre beye olumsuz cevabı bildirdim bana geri dönüş olmadı'' diye
    umarım yardımcı olurlar.
    Düzenleyen : nacibaspinar

5. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    benzin pompasına baktırdınızmı benim takside eskiden kesici yoktu bir süre sonra deponun içindeki hortum yarılmıştı yani sabahları farketmio araba çalışıyo fakat gönderilen benzinin yarısı deponun içine aktığından araba toparlamıyor gaza geçtikten sonra düzeliyor size tavsiyem deponun benzin pompasını sökün hortum lara dikkat edin vede benzin pompasını değiştirip birde kesici koyum yine hortumu yarmasın diye saygılar inşallah faydalı olmuştur

6. arizek

arizek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  7. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    allahtan marş problemim de yok

8. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  9. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    brc servisle hiçbir ilgisi yoktur ilgilenmemişler bu üyüzden siz en iyisi atik oto var maslak sanayide oraya gidin orada çözebiliyorlar benim taksiyi orada yaptılar

10. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    pardon maslak yazmışım ama bu dinar neresi oluyor siz herhangi ilgilenicek bir servise gitsenizde olur ama bu işi bilecek başından savmıyacak siz en iyisi gittiğinizde direk benzin pompasını söktürün vede hortumlar bide benzin basma motorunu kontrol ettirin

11. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arife günü aydına gidicem hem gaz ayarlarına baktırıcam hem 30000 bakımı yaptırıcam o zaman hepsine baktırırım.

12. arizek

arizek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    temizlik işleminin lpg ile bir ilgisi yok.. direkt benzine bi katkı maddesi takıp başka bi makine üzerinden benzin dolaşımı sağlıyolar.. benzinin dolaştığı yerler temizleniyo muhtemelen..
    ben zeytinburnu küçük oto sanayide bi yere yaptırdım..

aslında bu temizlik bi tamir değil, bakımmış.. çok farketti, araç farkedilir şekilde serileşti..
    normalde 110-120 km hıza çıktığımda motor bağırmaya başlardı ama bu gün farkettim, o ses felan da kesilmiş..

100 lira bi maliyeti var fakat bence değer..

Bu Sayfayı Paylaş