Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

BRC check ışığı

'LPG Sistemleri' forumunda canbaba tarafından 4 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

1. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2008 model hyundai 1.6 era select sahibiyim 3 ay önce brc my10 tüp taktırdım. araç sürekli check lambası yakıyor (sabit yanıyor) serviste zengin fakir karışım çıkıyor. Brc servisi ayar yapıp gönderiyordu 4. ikaz lambası yanması sonucu 4 enjektörü değiştirdiler. şimdide check lambası yanıp sönme şeklinde yanıyor. yeniden brc servisine gittim. ecu'yu değiştirdiler. Acaba aynı sorunu yaşayıp çözen var mı? bu da olmazsa Brc servisi komple sistem değiştirecekler (gerçi değişmeyen çok az unsur kaldı)
    Sorunumu 2a mühendisliğe e-mail ile belirttim. Ancak dönmediler Şimdilik Denizli BRC servisi ile halletmeye çalışıyorum.

2. ahmeda

ahmeda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    brc kaliteli marka böyle bir hata neden olur bilemiyorum ama en iyisi atiker. kullandım biliyorum .brc işçin ise sana kolay gelsin

3. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    brc sayesinde sanayi ile ahbab olduk bir de check ışığı ile tanıştık. Yanlız 2a mühendisliğe 2 kere mail attım beni veya servisi bilgilendirdin dedim ama aramadılar. 2a/nın işletmecilik anlayışı kalitelerini ortaya koyuyor. berbat bir anlayış.......

4. ahmeda

ahmeda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en sonunda bir cevap alamazsan bence atiker e dön derim. her yerde yetkili servis vs. herşey bulmak mümkün bi tavsiye benden . bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım .inş yaşamamda sanada öneririm.

Düzenleyen : Levent

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Geçmiş olsun. Gittiğiniz servis düzgün montaj/ayar yapamıyor olabilir,başka bir servise götürdünüz mü aracı?

6. alicann

alicann Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle servisten bencede yoksa brc de benim hiçbir sıkıntım olmadı.başka servis veya iyi bir usta bulabilirseniz sorununuz çözülecektir.

7. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    BRC gerçekten çok üstün bir marka heryerdede servisi bulunuyor. Ayarla ilgili olarak uzak erişim talep edin.

8. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    +1

9. canbaba

canbaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    enjektörler tekrar dan ikinci kez dördü de değişti. Ngk Lpg bujisi almıştım onları taktırdım. yeniden ayar yapıldı. 90 km uzun yol testi yapıldı. şimdilik iyi check ışığı yanmadı. bir haftadır (yaklaşık 130 km) kullanıyorum. bir sorun yok işallah sorunumu halletmişimdir. Denizli brc bayisi Köseoğlu-Kırlıoğlu servisi sağolsun iyi ilgilendiler...
    Düzenleyen : canbaba

10. ozencler

ozencler Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sayın ahmedaa ;

Bu nasıl bir mantıktır.Akadaşımız aracında bir sorun yaşıyor ve bu sorun servisin lpg kalibrasyonunu doğru yapamaması ile alakalı ve siz tutmuşsunuz BRC yi sökün atiker takın bu nasıl bir iş ? O zaman Hundai de sorun yaşayınca satalım tutup çin malı bir araba alalım.Nasıl iki ürünü aynı kategoriye koyabilirsiniz ? Taraflı yorumunuzu üzülerek eleştiriyorum!!!

11. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    +1 Bende size katılıyorum.

12. meterci

meterci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bendede var 2defa servıse gıttım sonunda kendım aracı 5000 devırı buldurdum arac benzıne gectı ve ısık sondu artık yanmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif

13. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benim araçta da atiker kit var. aada bir check lambası yanıyor. birkaç kullanımdan sonra da sönüyor benzine almadan. anlık olarak karışımdan kaynaklanan bir durum sanırım.1 hafta önce sönmüştü bugün uzun yolda yeniden yandı. birkaç içinde söner herhalde.
    Düzenleyen : atakan53

14. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Bende mimgaz var zamanında benımkıde yanıyordu bazen yanmıyordu.Doğru kalibrasyon ayarından sonra bırdaha yanmadı.

15. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    lambanın yanması gazın kalitesinden de olabilir. ya da depo bitmek üzereyken de yanabilir.her zamankalibrasyon ayarınedeniyle yanmayabilir.

16. yalniztim

yalniztim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    check lambası bendede bugün yandı era 1.4 araca lpg taktırdım 1 aydır bende seviniyordum check lambası yanmıyor diye sonunda yandı :(( lovato ttaktırmıştım servisi aradım ne yapalım bir bakın dedim adamlar ne desin motor ustasına götürün bizle alakası yok dediler yani taktırıncaya kadar güzel taktırdıktan sonra biz anlamayız lovatoyu kınıyorum 30 bin km de bir motor tüp takıldıktan sonra olduguna göre sorun gazcıda bir bakalım demeleri gerekirken beni motorcuya yönlendiriyorlar

17. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    eğer aracınızın gidişatında bir anormallik yoksa (tekleme, boğulma gibi) bir kaç gün kullanın. lamba kendiliğnden sönecektir. benim arabanında arada bir yanar. en son salı günü yanlış hatırlamıyrsam lamba yandı. dün söndü. sizin aracınızda önemli bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum. büyükihtimalle fakir karışım buna sebep olmuştur. ya da gazın kalitesi etkili olmuştur. kafaya fazla takmamak lazım..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif lovato bayisinin de bu şekilde cevap vermesi uygun olmamış. bu durumu lovatonun merkezine bildirip sorununuzu çözebilirsiniz. Sonuçta en az 2 yıl garantili olan bu ürünün sebep olduğu sorunları çözmek mecburiyetindler. reklam olmasın benim aracımda atiker var. en fak bir sorunda dahi oldukça iyi ilgileniyorlar. para teklif ediyorum. kesinlikle almıyorlar. lovato da iyi bir marka ama iş tabiki servislerde bitiyor.

18. bilisim

bilisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Servisden servise fark var.hizmet sektörunu iyice anlamamış kurumsallaşmamış yada esnaf olamamış servisler malesef bunu beceremiyor.En azından servis personeli müşteriye davranmayı beceremiyorsa bile bilgi konusunda etkin olsun ki tercih edilsin.Sıkıntı hep bu servisler bence

19. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    gene yandı yawhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

20. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş